Į Lietuvą elektronikos chuliganai „C.A.R.T“ grįžta su draugais

Į Lietuvą su trenksmu balandžio 20 dieną grįžta net du kartus praeitais metais menų fabrike „Loftas“ groję „C.A.R.T“ ir „Primetime Massive“. Tai danų drum&bass muzikos kolektyvai iš legendinio Kristianijos rajono Kopenhagoje. Šįkart jie grįžta ne vieni, o su 20-ies muzikantų ir didžėjų palyda iš Danijos.

„Praeitais metais jie pakėlė visus ant kojų. Ypatingai per „Loftas Fest“, kurio metu ant scenos lipo abi dienas – publika šėlo ir prašė dar”, – prisimena danus į šį unikalų miesto festivalį pakvietęs muzikantas Victoras Diavara.

Šįkart „C.A.R.T“ nusprendė „Lofte“ surengti savo vakarėlį ir praleisti čia daugiau dienų: „Praeitus kartus mes net nenuėjome iki Senamiesčio, kuris yra šalia „Lofto“. Vilniaus Naujamiestis yra jėga – studijos, loftai ir, žinoma, pats menų fabrikas pastaruosius kartus mus tiesiog įtraukė”, – prisimena „C.A.R.T“ lyderis MC Black Daniels.

Danus į Lietuvą atlydės eilė jų draugų muzikantų ir didžėjų: „Kai savo draugam papasakojom, kaip čia gerai, su mumis į Lietuvą panoro atvykti keletas Kopenhagos reivo žvaigždžių. Taigi iš viso mūsų bus 20“, – pasakoja  „C.A.R.T“ didžėjus Breakfast.

Danai žada tikrą danišką vakarėlį iki paryčių, kurį jie patys kuruos nuo pradžių iki pabaigos ir dalins dovanas tiem, kas pirmieji įsigis bilietus.


Šiame straipsnyje: C.A.R.Tmuzikaatlikėjai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių