Į kokteilių ir muzikos barą - su pižamomis

Penktadienį nuo 22 valandos "Pop Star Bar" vyks "Pižamų vakarėlis". Nuogiausiame žiemos vakarėlyje už pulto pasakas suaugusiems seks keturi disco, house, latino house muzikos profesionalai - Mindas MiniDisko, Lauris Lee, Rikko El Gato bei Modaco.

Antroji sporto šaka

„Ar žinote, kokia populiariausia sporto šaka Lietuvoje po krepšinio, - prieš kelias savaites "Pop Star Bar" įkūrėjų paklausė vienas bičiulis.

"Pagalvojome, futbolas, bet jis tik nusijuokė ir nuėjo. Taip ir likome nieko nesupratę. Bet greitai išsiaiškinome“, -  ruošdamiesi dar vienam savaitgaliui, pasakoja kokteilių ir šokių muzikos baro „Pop Star Bar“ atstovas Lauris Lee.

2010-uosius su penkiasdešimties metrų žmonių eile prie durų pradėjęs „Pop Star Bar“ šį savaitgalį, kaip visada, turi ne tik atsakymus į pačius sudėtingiausius egzistencinius klausimus, bet ir dvi skirtingas diskotekas.

Vilkint pižama į vakarėlį - nemokamai

Atėjo metas atsakyti į anksčiau užduotą klausimą. Paaiškėjo, kad antroji pagal populiarumą mūsų šalyje sporto šaka yra „nemokamas patekimas į vakarėlius.“

Žmonės gali nueiti Kryžiaus kelius, kad tik nereikėtų prie durų mokėti. Būtent šią „sporto šaką“ šį kartą ir reiks kultivuoti. Jeigu norite prie įėjimo netraukti piniginės, teks iš viršutinės spintos lentynos traukti šilkines, atlasines, veliūrines, medvilnines ar trikotažines pižamas. Penktadienį vilkint pižamoms į diskoteką bus galima patekti nemokamai.

Stiklų daužymo metinės su Andriumi Rio

Šeštadienį, lygiai prieš metus, į gatves išėjo Lietuvos piliečiai - kuo viskas pasibaigė, tikriausiai, visi pamename. Stiklų daužymo už 200 000 litų metinių proga šį šeštadienį už pulto susitaikyti kvies apolitiškas muzikos guru Andrius Rio.

Po ilgokos pertraukos į „Pop Star Bar“ grįžtantis dešimt metų muzika su šokėjais besidalinantis didžėjus visada turi kuo nustebinti. Tiesiog jis seka visas muzikines naujienas ir savo setuose jas mielai pristato.

2006-aisiais tikras moterų vilioklis Andrius Rio, kartu su garsiuoju latviu Bogdan Taran, išleido net 50-ies tūkstančių tiražu išplatintą miksuotą rinkinį „Sobieski Uogos: Glam Gallery“. Tai iškalbinga, nes tokia garbė nusišypsojo vos keliems geriausiai žinomiems Lietuvos didžėjams. Tad šį šeštadienį „Pop Star Bar“ šoksime kartu su nuolat visoje Lietuvoje kviečiamu groti atlikėju.


Šiame straipsnyje: pop star bar

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių