Į kino ekranus A. Ditkovskytė sugrįžo su legendiniu A. Delonu

Sausio 4 dieną Lietuvos kino teatrus pasiekė kultinės rusų juostos „Mamos“ tęsinys „Su Naujaisiais, mamos!“. Nuotaikingame filme vieną iš vaidmenų kuria žavingoji Agnė Ditkovskytė, po vestuvių pasirinkusi vyro pavardę ir tapusi Čadova. Lietuvių kilmės aktorė lyrinėje komedijoje vaidina ne tik su ryškiausiu Rusijos žvaigždynu, bet ir su legendiniu prancūzų aktoriumi Alenu Delonu.

„Esu įsitikinęs, kad jūs nepasigailėsite atėję į šį filmą, – per premjerą Maskvoje prisipažino A. Delonas. – Šiame filme vaidina išties nuostabios aktorės. Nors šiame filme mano vaidmuo nėra didelis, tačiau džiaugiuosi pažintimi su šia puikia juosta ir jos kūrybine komanda.“

Beje, filme vaidinę vyrai prisipažino, kad po filmo peržiūros verkė ne tik moterys, bet ir jie patys, ir visi stipriosios lyties žiūrovai salėje, skubėję skambinti savo mamoms.

Juostoje „Su Naujaisiais, mamos!“ pasakojamos penkios skirtingos istorijos apie brangiausius žmones planetoje – mamas. Vienoje istorijoje pasakojama apie mamą, kurios sūnus muzikos studijas Maskvoje iškeitė į striptizo šokėjo amatą. Kitas pasakojimas apie dviejų pradinukių mamą, kuri kovoja dėl savo dukrų. Dar viena istorija atskleidžia, ką išgyvena jauna neišvaizdi mergaitė, kompleksuojanti dėl to, jog nėra tokia nuostabi, kaip jos gražuolė mama. Filme pasakojama ir apie trisdešimtmetį vyrą, vis dar tebegyvenantį su mama ir nusprendusį įgyvendinti jos svajonę pamatyti Paryžių. Svajonių mieste mamytė išvys ne tik išsvajotąją įsimylėjėlių sostinę, bet ir susipažins su pačiu A. Delon'u, kurį jis pats, beje, ir vaidina.

Juostoje „Su Naujaisiais, mamos!“ vaidina visas Rusijos aktorių žvaigždynas: Jelizaveta Bojarskaja, Jekaterina Klimova, Irina Rozanova, Tatjana Vasiljeva, Svetlana Ivanova , Jekaterina Vilkova, Pavelas Volia, Konstantinas Kriukovas, lietuvė A. Ditkovskytė, Maksimas Matvejevas, Garikas Charlamovas ir, žinoma, A. Delonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių