Į kavinės skandalą įsivėlęs L.Karalius: jei nepavyks, išvyksime

Su Linu Karaliumi ir jo drauge Gintare Gurevičiūte LNK gyvenimo būdo laida „Nuo...iki...“ susitiko skandalu jau išgarsėjusioje, bet dar neatidarytoje būsimojoje jų kavinėje Vilniaus centre.

Nors jie abu tvirtai tiki, kad vegetariška kavinė bus atidaryta, viskas gali užtrukti, mat nežinia, kuo baigsis jų karas su paveldo saugotojais, tvirtinančiais, kad jiedu remontuodami būsimą kavinę griauna Vilniaus gynybinės sienos likučius.

Tuo tarpu Gintarė ir Linas sako turintys visus reikalingus dokumentus, o istorinės sienos tikrai negriaunantys. Ir visos šios aistros kilo dėl kaimyno, nenorinčio, kad šalia jo būsto įsikurtų kavinė, skundų.

„Tas kaimynas mums sakė - ne, tik jūs neinvestuokite čia pinigų. Vis tiek juos prarasite. Ne vieną kavinę jau išvarėme, mokame rašyti skundus, esame prisiruošę blankų. Kurį laiką pasvarstėme ir pagalvojome, kodėl taip turi būti. Pabendravome su patalpų šeimininke, kuri yra visiškoje neviltyje. Metus laiko bandė kam nors išnuomoti šias patalpas, ir būsimi verslininkai vis papuldavo į kaimyno pinkles. Ir neatlaikydavo, nes tai sudėtinga. Kaimynas iš čia išvarė yra jau tris kavines. O mes pagalvojome - kas daugiau, jei ne mes?“ - sako Gintarė Gurevičiūtė.

38-erių buvęs Seimo narys ir grupės ŽAS dainininkas Linas Karalius į klausimą, kodėl jam niekaip nepavyksta savo darbų ar planų įgyvendinti ramiai, be viešų skandalų, sako, jog taip turbūt susiklostė dar nuo ŽAS laikų.

Tik tuomet vadintis skandalistais buvo gerokai linksmiau, juo labiau kad vaikinų grupė buvo linkusi ironiškai pašiepti įvairius gyvenimo reiškinius ir tokio įvaizdžio troško.

„Manau, kad čia ilgas šleifas dar nuo laikų, kai mes su kolegomis sąmoningai nusprendėme tapti skandalistais, sudaužėme veidrodį. Čia kaip sniego gniūžtė, kuri nuo kalno ridenasi“, - sako Linas Karalius.
Kas bus, jei projektas su kavinė neišdegs?

„Susivyniosime meškeres ir išvažiuosime iš Lietuvos. Turime labai daug draugų, kurie gyvena užsienyje, ir ištiestomis rankomis laukia. Smulkus verslas ten labai skatinamas. Net ir Azijos šalyse. Kiekviena šeima savo namo pirmame aukšte turi kokį nors verslą. Jiems nėra tiek kliūčių“, - pirmadienio vakarą 19.19 val. laidoje „Nuo...iki...“ savo planus dėstys Linas Karalius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lietuvis

lietuvis portretas
Tai kad kur tik pasisuka ta porelė,ten skandalai.Nereikia čia svaigti apie ŽĄS. Ten buvo viskas aišku kas jie tokie ir ką kurė.O dabar,tai jau ne šleifas nuo ŽĄS ų,o noras kurti savo verslą pažeidžiant šalies įstatymus ir tiek. Tokia tos porelės lemtis.Na o kad ir išvyks tai manau niekas jų nepasiges.Išskyrus žinoma vaikus ir tėvus.

tere

tere portretas
man irgi atrodo , kad niekas ju nepasiges

tam locheliui exseimunui

tam locheliui exseimunui portretas
ir tepkite slides jus is tos lietuvos,tokie kiauri lochai lietuvoje isvis nereikalingi,ate,ate,ate !!!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių