Į grupės „Sel“ 20-mečio turo žemėlapį įtraukta ir Norvegijos sostinė

Norvegijos sostinė Oslas tapo 13-uoju ir paskutiniuoju miestu, įtrauktu į 20-metį šiemet švenčiančios grupės „Sel“ grandiozinio turo koncertų grafiką. Oslo klube, kur išvakarėse koncertuos pats Kanye West, „Sel“ pasirodys lapkričio 9 d.  Kaip jau buvo skelbta, lapkričio 10-ąją SEL jubiliejų atšvęsti galės ir kitame Norvegijos mieste Bergene gyvenantys lietuvaičiai.

„Kiek užtruko tinkamų koncertuoti klubų užsienyje paieškos, nes norėjome pasirodymus surengti tik gerą reputaciją turinčiose salėse. Bet dabar visos datos jau aiškios, tad telieka kibti į pasiruošimo koncertams darbus“, sako „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas.

Iš tiesų grandioziniam turui žinomas atlikėjas pradėjo ruoštis dar prieš kelis mėnesius įvairiose sostinės studijose vienas po kito gimsta kūriniai naujam albumui, kuris bus pristatytas per 20-mečio turą. Šiuo metu radijo stočių eteryje jau skamba naujausias darbas „Aš tikiu tavimi“.

Tarp įrašų dainininkas susitinka su įvairiausių sričių specialistais, padedančiais ruoštis koncertams. Jau braižomos schemos, kur ir kaip bus sudėliota galinga garso, apšvietimo aparatūra, LED ekranai ir kt. speciali technika. Jau pradėtos kurti ir vaizdo instaliacijos, priversiančios iš nuostabos aiktelėti net ir visko mačiusius muzikos gerbėjus. „Galiu patikinti, kad bent jau „Siemens“ arenoje tokio šou, kokį mes ruošiame, dar niekas nebuvo surengęs“, netuščiažodžiauja dainininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių