I. Fisher filmuodamasi murkdėsi po vandeniu sukaustyta grandinėmis

Aktorė Isla Fisher filmuodamasi intriguojančiame trileryje „Apgaulės meistrai“ (angl. „Now You See Me“) turėjo murkdytis po vandeniu. Moteriai išties reikėjo drąsos, mat plūduriuoti specialiame rezurvuare jai teko surakintai.

37-erių I.Fisher juostoje įkūnijo bebaimę triukų meistrę, galinčią išsivaduoti iš grandinių ir spynų.

„Vos paskaičiusi scenarijų buvau sužavėta. „Apgaulės meistrai“ toks įdomus filmas! Jo istorija įtraukianti, prie kūrybos proceso prisidėjo daug talentingų žmonių, juolab jame susilieja tokie prieštaringi elementai kaip romantika, veiksmas, apgaulė... Man pasirodė, kad ši juosta tarsi apima įvairių žanrų geriausių filmų puokštę“, – sakė I.Fisher.

Kai kuriuose filmo siužetuose jos herojei teks vaduotis iš itin sudėtingų spąstų. Kaip jautėsi pati aktorė? Jos teigimu, įjungus kamerą baimė dingdavo. 

„Per repeticijas buvo labai sunku, tačiau per filmavimus, galbūt dėl spaudimo, taip įsigyvendavau į savo heroję, kad tapdavo lengviau. Nesunkiai sulaikydavau kvėpavimą keletą minučių. Ilgai praktikavausi ir ruošiausi. Žinoma, labiausiai įsiminė, kai buvau surakinta ir įmesta į didžiulį vandens rezervuarą. Tiesą sakant, man patiko! Vanduo buvo pašildytas, tad iš esmės jaučiausi tarsi sūkurinėje vonioje“, – juokėsi žavioji aktorė, šmaikštaudama, kad ne kiekvienam Holivude pavyksta atsipalaiduoti sūkurinėje vonioje čia pat, filmavimo aikštelėje.

Ji taip pat negailėjo pagyrų savo herojei Henley. „Man ji labai patiko, nes ji bebaimė, labai kieta, labai stipri, kiek agresyvi ir laukinė. Ji drąsiausia iš visos grupės ir dar labai protinga, ji sugeba sukurti labai komplikuotus mechanizmus, tačiau nieko daugiau nenoriu atskleisti“, – intrigavo I.Fisher.

Filme „Apgaulės meistrai“ taip pat nusifilmavo ir į iliuzijų bei triukų pasaulį pasinėrė tokie aktoriai kaip Jesse Eisenbergas, Markas Ruffalo, Morganas Freemanas ir Michaelas Caine‘as. Šios juostos žiūrovų laukia magiškas katės ir pelės žaidimas, kurio metu elitinės Federalinio tyrimų biuro (FTB) pajėgos mėgins sustabdyti superkomandą iš garsiausių pasaulio iliuzionistų, pasivadinusių „The Four Horsemen“. Šie sugeba sukelti tokią suirutę, kokios žiūrovai ir teisėsauga nė nesapnavo – jie per atstumą vagia pinigus ir jais apipila savo žiūrovus.

Beje, raudonplaukė britų aktorė I.Fisher netrukus, jau gegužės 17-ąją, pasirodys ir kitame filme, kuriam taip pat pranašaujama didelė sėkmė – Bazo Luhrmanno juostoje „Didysis Getsbis“, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko žavusis Leonardo DiCaprio.

Itin įtraukiantis trileris „Apgaulės meistrai“ Lietuvos kino teatrus pasieks birželio 14 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių