Į „Eurovizijos“ atrankos finalą pateko ir D.Zvonkaus mylimoji

Šeštadienį antrajame Lietuvos atrankos į „Eurovizijos“ dainų konkursą pusfinalyje tarp trijų laimingųjų pateko ir Katažina.

Naujoji Deivydo Zvonkaus mylimoji, Katažina, atliko dainą „Euforija“. Muziką ir žodžius šiai dainai sukūrusiam D.Zvonkui atrankos komisija nebuvo itin atlaidi. „Man šiame kūrinyje pritrūko išraiškingesnio balso. Šis kūrinys gal kokią Bratislavą atskleistų, bet ne Lietuvą“, - kritiškai poros darbą įvertino dainininkas Merūnas Vitulskis. Ši daina pagal žiūrovų balsus buvo tarp vakaro lyderių, tačiau, itin didelę antipatiją žiūrovai jai parodė išreikšdami savo nuomonę nemokamu ir rezultato nelemiančių balsavimu išmaniaisiais telefonais.

Daugiausiai žiūrovų balsų sulaukė ir pirmąją vietą šiame pusfinalyje užėmė panevėžietis Vytautas Matuzas. Jis atliko repo kūrinį „Take it back“. Komisijos narius sužavėjo V.Matuzo pasirodymas. „Buvai labai gyvas, išraiškingas, drąsus ir laisvas“, - sakė profesorius Vladimiras Prudnikovas.

Trečiasis kelialapis į atrankos finalą atiteko grupei „Alive Way“, kuri atliko dainą „Amazed by you“. Šiam kūriniui atranka stebėjusi komisija skyrė daugiausiai balų. Vienas jos narių – Saulius Urbanavičius-Samas pagyrė grupę, jos dainą pavadindamas „labai puikia roko balade“.

Nacionalinės atrankos į „Eurovizijos“ konkursą finalas vyks kovo 3 dieną.


Šiame straipsnyje: Eurovizijos atrankaEurovizija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vidas

Vidas portretas
Turi nugalėti daina, o ne gailestis. Deja, to daugelis nesupranta. Tai gal surinkime visas Lietuvos klipatas ir pirmyn per pasaulį? (atleisk už žodį "klipatas" - pats esu vienas iš jų, tad turiu teisę savo likimo brolius taip pavadinti). Silpnas tas jo repavimas, o ir pats Matuzas labai smuko akyse, kai per vieną interviu televizijai pareiškė:"Žmonės, pamatę mane, tokį neįgalų, ims gailėti ir tada balsuos už mane..." Manau, kad žemiau jau nėra kur pulti. Ir eiti su tokia nuostata užkariauti Europą... na atleiskit, ponai. Na, netinka jis Eurovizijai, sutikite, kad tikrai netinka.

Tupas zurnalistas

Tupas zurnalistas portretas
Toks tuuupas zurnalistas, kad pirmoj vietoj apraso ne nugaletoja, o zvonkaus boba. Kazin Jis zurnalistas, as pardavimo agentas? Slykstu skaityti.

to Vidas

to Vidas portretas
Ka besneketum, bet Matuzo gabalas susejao 2 kart geriau nei Katazinos kazkieno tai kopija. I takta pataike, mergina ne vare pro sali. Veze gerai. Jei tau paciam akys mano tik neigalu, GEDA ! Iskrypes kazkoks poziuris.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių