Į diskusijas putų vonioje A.Paškevičiūtė pakvietė D.Meškauską

TV3 pramoginiame pokalbių šou „3-ias butas” kiekvieną antradienį šeimininkaus net 7 vedėjai, tarp jų - žavioji Aistė Paškevičiūtė. Jos pasirodymas bus ypač intriguojantis: naujos laidos vedėja pašnekovus kviesis į vonią.

Premjerinį vakarą „3-io buto“ vakarėlyje lankysis sėkmingiausi 2009-ųjų žmonės. Vienam iš TV3 laidos svečių teks užsukti į prašmatnų vonios kambarį ir ten drauge su Aiste pasinerti į gaivinančias putas. „Tai bus rimti pokalbiai nerimtoje aplinkoje”, - šypsosi A. Paškevičiūtė.

Rytojaus vakarą vonios kambaryje ji kalbėsis su sėkmingiausiu pastarųjų televizijos šokių projektų dalyviu - Deividu Meškausku. „Jūs nejuokaujate? Mes tikrai kalbėsimės vonioje?” - nuščiuvo Deividas, atvykęs į „3-ią butą”.

Vonioje su Aiste jis šnekėsis apie nenuplaunamą savo sėkmę ir žiūrovų nematomą šokėjo kasdienybę. Be to, kaip tik čia D. Meškauskas atskleis, ko garsusis Jurijus Smoriginas jį su broliu mokė dar vaikystėje. „Mums ne itin sekėsi, todėl jau tada buvome praminti puntukais. Juo labiau, kad esame iš Anykščių”, - juokiasi Deividas.

Daugiau žinių iš žavios Aistės vonios kambario - antradienį 20.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių