I. Burlinskaitė prabilo apie kraupią akistatą su vairuotoju

Gražių moterų Lietuvoje tyko ne tik gerbėjai, bet ir nuolatiniai pavojai. O  gražius dalykus siūlančių vyrų galvoje kartais sukasi itin nedoros mintys. Nors grupės „Kitokios" dainininkė Indrė Burlinskaitė apie tai girdėjo ne kartą, tik tada, kai pati akis į akį susidūrė su itin įtartinu vyriškiu, suprato, kokia kraupi yra realybė.

Istorija, kurią laidoje „KK 2 penktadienis„ papasakojo Indrė Burlinskaitė studijos svečius  tiesiog  pribloškė. Įspūdingų formų gražuolė  prabilo apie istoriją, kuri nutiko prieš kelerius metus. Važiuodama miktoautobusu  Indrė išgirdo vairuotojo pasiūlymą: „Jeigu palauksi, kol  išlips visi keleiviai, parvešiu tave iki pat namų“. Nenorėdama eiti pėsčiomis Indrė sutiko.

Tačiau po kurio laiko pastebėjo, kad vairuotojas visai nenusiteikęs su ja atsisveikinti. Apsukęs keletą ratų aplink miestą, pavakary, vairuotojas Indrę nusivežė į  degalinę.  Netoliese buvo miškas... Temo... O vaituotojas Indrei ėmė suokti vis gašlesnius žodelius.  Supratusi, kad pateko į itin keblią padėtį  žvaigždė apsipylė ašaromis.

Kuo baigėsi ši akistata? Kodėl prisiminti šį įvykį Indrei vis dar skaudu? Pokalbis apie tai, kaip gražuolės vilioja įtakingus  verslininkus ir politikus,  kaip dėl jaunesnių merginų vyrai pameta portą ir galiausiai kaip jaunos žavios merginos gali nukentėti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

w

w portretas
tokiai tik taksistas gali duot

Beda

Beda portretas
Dauguma jos pacios kaltos ,krutys beveik nedengiamos ,dvisakumas vos,ir tai neturi reiksmes baznycia ,parduotuve ,televizija,kad ir laidu vedejos galvojau kad deivi prispaus jo padijeja su beveik nuoga krutimi ,o paskui verkslena nereikia perdaug reklamuoti .Aisku visiskai negalima pateisinti tu kurie nori pasinaudoti kvaila reklama,tai taspats kaip su visokiais milteliais arba maisto papildais

hmmm

hmmm portretas
kurioj vietoj jinai grazi ? :DDD
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių