Į aktorių J.Bareikį pasikėsino žiurkėnas

„Nesijaudinkit, niekas nenukentėjo, tik mano marškiniai!“ – linksmai apie savo akistatą su kerštingu žiurkėnu pasakoja aktorius Jokūbas Bareikis, kuris šiuo metu filmuojasi naujame LNK seriale „Pavogta laimė“.

„Vaidinu didelės įmonės teisininką, kurio kolegė (vaidmenį atlieka Valda Bičkutė) paniškai bijo pelių, - aiškina aktorius. – Ir kaip tyčia vieną rytą į jos kabinetą įsmunka nuo apsaugos viršininko pabėgęs žiurkėnas. Moteris kaipmat šoka ant stalo, pradeda nesavu balsu spiegti, o aš, kaip tikras džentelmenas, puolu jos gelbėti“.

Iš pradžių filmavimo aikštelėje viskas vyko pagal planą: Valda užsiropštė ant stalo, žiurkėnas taikiai šmirinėjo ant kilimo, o Jokūbas be vargo jį sugavo, tik va, kol aktorius pagal scenarijų ramino kolegę ir aiškino jai, kaip gyvūnėlis išvis atsirado jos darbo vietoje, aštriadantis apgraužė jo sugavėjo marškinių rankovę.

„Bet to, žiurkėno dantys - kaip kokie skutimosi peiliukai, - juoku netveria aktorius. – Šnekėjau aš toje scenoje gal tik dešimt sekundžių, o jis per tą laiką spėjo gražią skylę rankogalyje padaryti“.

Nors Jokūbas į šį įvykį aikštelėje žiūri su atlaidžia šypsena, kerštingojo žiurkėno namuose auginti nenorėtų. „Man labiau patinka gyvūnai, kurie reaguoja į mano jausmus ir klauso mano komandų, - prisipažįsta aktorius. – Jei gyvenčiau ne bute, o name, mielai auginčiau šunį. Bent jau visada žinočiau, ko iš savo augintinio tikėtis. O šitas graužikas nenuspėjamas!“

Specialiai LNK serialo „Pavogta laimė“ filmavimui įgytas žiurkėnas visgi be namų neliko. Jį noriai priglaudė režisieriaus Manto Verbiejaus šeima, kuri ruošiasi naująjį augintinį pavadinti vieno iš pagrindinių serialo herojų vardu – Rūta arba Germa.

O kol režisierius su sūnumi ir žmona negali apsispręsti, aštriadantė serialo žvaigždė yra bevardė.

Naujas lietuviškas serialas „Pavogta laimė“ – jau greitai per LNK.


Šiame straipsnyje: Jokūbas BareikisPavogta laimė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių