„Hurts“ – nuo bedarbių iki pasaulio žvaigždžių (išskirtinis interviu)

Šįvakar Kauno „Žagirio“ arenoje muzikos gerbėjų laukia neeilinis vakaras. Į sceną žengs ilgai lauktas britų elektroninės muzikos duetas „Hurts“. Theo ir Adamas išskirtiniame interviu portalui kaunodiena.lt atvirai pasakojo apie savo gyvenimą ir didžiąją meilę – muziką.

Šįvakar Kauno „Žagirio“ arenoje muzikos gerbėjų laukia neeilinis vakaras. Į sceną žengs ilgai lauktas britų elektroninės muzikos duetas „Hurts“. Theo ir Adamas išskirtiniame interviu portalui kaunodiena.lt atvirai pasakojo apie savo gyvenimą ir didžiąją meilę – muziką.

Belaukiant pokalbio, galvoje sukosi klausimai, kuriuos norėčiau užduoti muzikantams. Kirbėjo mintis, kad bus sunku prakalbinti pasaulinės šlovės sulaukusius vaikinus. Tačiau klydau.

Jie atrodo kaip žvaigždės – stilingi drabužiai, glotniai sušukuoti plaukai. Bet Theo ir Adamo veiduose – nė trupučio pasipūtimo. Jie šypsodamiesi atsistoja nuo sofos, prieina, šiltai paspaudžia ranką ir pakviečia sėstis. Netrukus prasideda nuoširdus pokalbis, tarsi bendraučiau su draugais.

– Ką jūsų gerbėjai išvys scenoje? Ko patys tikitės iš pasirodymo šįvakar?

– Aplankėme daug šalių, tačiau Lietuvoje esame pirmą kartą. Nekantriai laukiame šio pasirodymo. Įdomu, kad koncertuosime visiškai naujoje arenoje. Per dvejus metus mūsų koncertinė programa patobulėjo, išaugo. Scenoje pasirodys 11 žmonių. Lietuvos gerbėjai pamatys geriausia, ką šiuo metu turime.

– Viename didžiausių jūsų hitų – „Wonderful life“ – yra žodžiai: „Niekada nepasiduok, gyvenimas toks nuostabus“. Ar jie parodo jūsų požiūrį į gyvenimą?

– Taip. Buvo laikas, kai tik mintis, kad gyventi yra nuostabu, padėdavo nepalūžti. Viltis, kad kada nors bus lengviau. Dar visai neseniai ketverius metus sėdėjome be darbo, buvome nelaimingi. Vienu metu aš (Adamas – aut. past.) neturėjau net kur gyventi, už ką nusipirkti valgyti.

Tačiau prieš dvejus metus staiga viskas pasikeitė. Tuo sunku patikėti. Dabar mes gyvename nuostabų gyvenimą, apie tokį galėjome tik pasvajoti. Keliaujame po pasaulį, susitinkame su įvairiausiais žmonėmis, grojame muziką, kurią patys sukūrėme. Tai – svajonių darbas.

– Jūsų grupės pavadinimas asocijuojasi su viena stipriausių žmogaus emocijų – skausmu. Jūsų dainos persmelktos ilgesio, liūdesio. Kodėl?

– Toks grupės pavadinimas atsirado savaime. Matyt, tuo metu taip jautėmės. Mūsų dainos yra apie mus, jos atspindi mūsų charakterį, savijautą. Tikriausiai mums, vyrams, paprasčiau savo liūdesį išlieti dainose.

– Kaip jaučiatės stovėdami ant scenos?

– Tuomet jaučiu, kad gyvenu. Kad turiu tikslą (Theo – aut. past.). Tai pats keisčiausias jausmas, kokį esu patyręs – būna baisu, bet tuo pačiu neįtikėtinai gera.

– Gal galite papasakoti pikantišką istoriją, kuri jums nutiko per koncertinį turą?

– O, tokių istorijų galėtume daug papasakoti, tačiau jų nespausdintų joks laikraštis (abu juokiasi – aut. past.).

Na, gerai. Vieną papasakosiu (Adamas – aut. past.). Kartą koncertuojant Graikijoje vakare padauginau alkoholio ir pramiegojau lėktuvą, kuriuo turėjau skristi į šalies pietus, kur buvo suplanuotas kitas koncertas. Teko griebti taksi. Kelionė automobiliu užtruko devynias valandas ir kainavo 600 eurų.

– Prieš koncertą pageidavote 12 baltų rožių. Kodėl tokia užgaida?

– Tas gėles norime padovanoti mūsų gerbėjoms. Dar prieš atvažiuodami žinojome, kad Lietuvoje labai gražios moterys, puiki publika. Čia jaučiamės kaip namuose.

Plačiau skaitykite šeštadienį dienraščiuose „Kauno diena“ , „Vilniaus diena“ ir „Klaipėda“.


Šiame straipsnyje: Hurtsmuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

VITRIN NIGHT

VITRIN NIGHT portretas
nemunas Hurttsea.na. FUCH OFF Hurtt POLSKA ANFEAT HEROIN RUSKY Hurtt POLSKA PACHOD PACHLODE Hurtt SAWEJAD UK.- DOT NEMUNOTE INCHETTE ---------"-----@ FACE CONTROLIST CLUB EXIT_

Edvardas

Edvardas portretas
Fantastika! Nenuvylė manęs, tikrai šaunuoliai. :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių