Humoro šou „Prajuokink mane“ – „Žemaitijos akmenėlio“ sugrįžimas

Jau šį trečiadienį BTV eteryje startuos naujas humoro šou „Prajuokink mane“. Tarp kitų lietuvių, bandysiančių prajuokinti komisiją, žiūrovai pamatys ir „Žemaitijos akmenėlį“.

Pirmosios laidos dalyviai bandys prajuokinti komisijos pirmininką Vitalijų Cololo ir jam padėsiantį Rimą Valeikį bei uždirbti nuo 100 iki 1000 litų. Kaip jiems seksis, stebės ir vertins laidos vedėjas Justinas Jankevičius, neleisiantis likti nepastebėtai nė vienai šypsenai. Juk jei komisijos narys nusišypsos – laidos dalyvis praturtės.

Jau pirmojoje „Prajuokink mane“ laidoje netrūks netikėtumų. Humoristo talentą TV ekrane demonstruosiantis dalyvis Virginijus į studiją įžengs pasidabinęs paties sukonstruotais ir gėlėmis bei pliušiniais žaislais dekoruotais sparnais.

Žemaitis prisistatys ateiviu iš Paukščių tako, o į V. Cololo kreipsis: „Gerbiamasai jotvingių kunigaikšti!”. Atidesni žiūrovai pastebės, kad šis žmogus jiems kažkur matytas.

Pasirodo, scenos naujoku jo vadinti jau nebegalima – kai kuriems lietuviams jis jau pažįstamas kaip „Žemaitijos akmenėlis“. Tačiau ar juokeliai iš serijos „Kažkas su galva“ privers nusišypsoti Vitalijų arba Rimą?  

Šou taip pat pasirodys Vilniaus Betmenu prisistatantis Renatas, Pagulbio atlaidų žvaigždė Arvydas, „Humoro klubo“ dalyvis Domas, Cololo parodijuosiantis Nerijus iš Vilniaus. Šiaulietis Gintas pinigų bandys užsidirbti iš burnos traukdamas kiaušinius ir parodijuodamas Hitlerio kalbą.

Kurie iš šių dalyvių namo grįš praturtėję, o kuriems šou pasibaigs po pirmosios minutės, pamatysite įsijungę humoro šou „Prajuokink mane“.  

„Prajuokink mane“- trečiadienį 19.00 val. per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ala

ala portretas
parodija,nieko gero,net nera ko lygint su rusisku.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių