Holivudo žvaigždės H. Berry namuose aptikta juodųjų našlių kolonija

JAV aktorė Halle Berry buvo priversta palikti savo namus, kai jos sodininkas aptiko pavojingų vorų - juodųjų našlių - koloniją, įsikūrusią po kėde prie baseino.

„Oskaro“ laureatė ir filmo „Monstrų puota“ žvaigždė prisipažino labai išsigandusi, kai sužinojo, kad nuodingi vorai gyveno po kėde, kuria ji dažnai naudodavosi, todėl pabėgo iš namų, kol šie pavojingi įnamiai bus išnaikinti.

„(Jų buvo) šimtai po ta sodo kėde, kurioje sėdėdavome prie baseino kas antrą dieną, - pasakojo ji. - Sužinojome, kad ten buvo visa jų gyvenvietė, juodųjų našlių kolonija. Vienas iš sodininkų nusprendė išvalyti (kėdę), ir kai po ja pažvelgė, pasakė “Brrr!"

„Aš tiesiog išvažiavau... Pasakiau, kad išvažiuoju ir kad jiems teks su tuo susitvarkyti, nes neapkenčiu vorų... Man nepatinka netgi vorai šienpjoviai“, - pridūrė H.Beri.

Neseniai dalyvaudama komikės Ellen DeGeneres televizijos pokalbių laidoje H. Berry taip pat pademonstravo labai bijanti vabzdžių ir kitokių gyvių - ją išgąsdino vyras, vilkintis tarakono kostiumą.

Aktorė klykė ir išplūdo persirengėlį, kai šis prisėlino prie jos per pokalbį su pokštininke E. DeGeneres.


Šiame straipsnyje: Halle Berryvorai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių