Holivudo žvaigždė G.Clooney mąstė apie savižudybę

Holivudo aktorius George'as Clooney prisipažino galvojęs apie savižudybę, kai kentėjo nuo nepakeliamo skausmo dėl stuburo traumos, kurią patyrė kuriant didelio pripažinimo sulaukusį 2005 metų filmą „Siriana“.

Aktorius reikalavo, kad jam būtų leidžiama atlikti kaskadininkų triukus šioje įtempto siužeto šnipų dramoje, dėl kurios jis specialiai priaugo svorio ir užsiaugino barzdą. Tačiau filmuojant vieną kovos sceną G.Clooney patyrė skausmingą nugaros traumą.

Jis pripažino, kad po šio filmavimo gydydamasis ligoninėje svarstė galimybę nusižudyti, nes skausmas buvo išties nepakeliamas.

Žvaigždė pasakojo žurnalui „Rolling Stone“: „Pasiekiau tašką, kai galvojau, jog nebegaliu taip egzistuoti. Nebegaliu gyventi. Gulėjau ligoninės lovoje su prie rankos prijungta lašeline, negalėdamas pajudėti, kęsdamas galvos skausmą, dėl kurio atrodė, kad tuojau ištiks smūgis. Per trumpą trijų savaičių laikotarpį pradėjau galvoti, kad galbūt reikia imtis kokių nors drastiškų priemonių – sėsti į mašiną ir užvesti variklį. Regis, šis būdas tai atlikti yra pats maloniausias“.

Tačiau už šį skausmą aktorius pelnė deramą atlygį kitais metais: už Bobo Barnso vaidmenį jam buvo įteiktas „Oskaras“ geriausio antrojo plano aktoriaus kategorijoje.


Šiame straipsnyje: ClooneySirianaHolivudas

NAUJAUSI KOMENTARAI

BUSTER

BUSTER portretas
pasakykit kuris apie savizudybe, niekad nemaste?

A5

A5 portretas
sud o pasaka. kos skausmas, as turiu kiekviena deina toki, nes ponui reikia pinigo dauk uzdirbti, o noriu pabegti is vergijos...ir as pabegsiu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių