Holivudo aktorės J.Hudson artimųjų žudikas kalės iki gyvos galvos

„Oskaro“ laureatė aktorė Jennifer Hudson antradienį braukė ašaras, kai jos svainiui, kuris 2008 metais nužudė kino žvaigždės motiną, brolį ir mažametį sūnėną, Ilinojaus teismas skyrė laisvės atėmimą iki gyvos galvos.

J.Hudson sesers Julios vyras Williamas Balfouras, nebegyvenantis su savo žmona, gegužę buvo pripažintas kaltu dėl savo giminaičių nužudymo 2008 metų spalį. Jis taip pat buvo paslėpęs savo nužudytų posūnio lavoną, mėgindamas nuslėpti savo nusikaltimus.

„Jūsų siela tokia pat tuščia kaip tamsus kosmosas. Jūsų širdis - kaip arktinė naktis“, - teisėjas Charlesas Burnsas sakė W.Balfourui, skirdamas jam didžiausią įmanomą bausmę.

Ilinojaus įstatymai už kelių žmonių nužudymą įpareigoja skirti ne švelnesnę nei laisvės atėmimo iki gyvos galvos bausmę be teisės būti paleistam anksčiau laiko.

Ch.Burnsas nurodė, kad teisingumo vardan trys įkalinimo iki gyvos galvos bausmės turėtų būti atliekamos viena po kitos, taip pat skyrė dar 120 metų laisvės atėmimo už pagrobimą, įsibrovimą į svetimus namus ir vogto automobilio laikymą.

W.Balfouras, kuris teisme nedavė jokių parodymų ir nedemonstravo jokių emocijų, prieš paskelbiant nuosprendį trumpai pasisakė, reikšdamas „užuojautą šeimai“ ir teigdamas esantis nekaltas.

„Mano giliausios maldos skiriamos Julianui Kingui, - jis sakė apie savo septynmetį posūnį. - Mylėjau jį ir tebemyliu.“

J.Hudson, kuri nepasisakė per posėdį, kurio metu buvo paskelbtas nuosprendis, purtė galvą iš pasibjaurėjimo svainio pareiškimu. Kita moteris išbėgo iš teismo salės, kūkčiodama ir murmėdama „Nekenčiu jo“.

Iš nukentėjusiųjų pasisakė tik Juliano tėvas, kuris kalbėjo apie savo skausmą ir įtūžį dėl sūnaus netekties.

„Atrodė, tarsi būtų išplėštas gabalas mano širdies, - Gregory Kingas sakė teismui. - Niekada nesuprasiu Williamo Balfouro beprasmių, siaubingų veiksmų.“

Ch.Burnsas išbarė W.Balfourą, kad jis drįso kalbėti apie meilę berniukui, kuris veikiausiai žvelgė į akis savo patėviui, kai šis paleido kulką jam į galvą.

„Faktas, kad atvirame teisme sakote mums, jog mylite tą vaiką, yra įžeidimas mums visiems, - teisėjas pareiškė su balse jaučiamu įtūžiu. - Nemanau, kad turite bent gramą atgailos savo sieloje.“

Prokurorai sakė, kad W.Balfouras veikė apimtas maniakiško pavydo, kai pradėjo šaudyti J.Hudson vaikystės namuose ir nužudė visus juose buvusius žmones po barnio su žmona.

Julia Hudson tuo metu buvo darbe, o grįžusi namo rado savo motiną - 57 metų Darnell Donerson  - gulinčią negyvą ant grindų, vilkinčią naktinius marškinius.

Apimta sielvarto ji išbėgo į laiką iškviesti policijos ir ne iškart suprato, kad jos 29 metų brolis Jasonas Hudsonas guli nušautas savo lovoje, o jos sūnus dingo be pėdsakų.

Juliano Kingo lavonas galiausiai buvo rastas paslėptas po dušo kabinos užuolaida ant jo dėdės pavogto visureigio, pastatyto kitoje miesto pusėje, grindų.


Šiame straipsnyje: Jennifer Hudsonžudynės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių