H.Ledgerio mirties metinių išvakarėse M.Williams išliejo širdgėlą

Aktorė Michelle Williams ilgai vengė atvirai kalbėti apie buvusį savo mylimąjį Heathą Ledgerį, prieš kelerius metus netikėtai mirusį nuo perdozavimo, tačiau jo mirties metinių išvakarėse prisipažino, kad netekus Heatho, jos širdgėla buvo tokia stipri, kad ji kuo greičiau norėjo sukurti šeimą su kitu žmogumi, jog judviejų su H. Ledgeriu dukra Matilda turėtų brolį arba sesę.

Australų aktorius H. Ledgeris atsitiktinai perdozavęs migdomųjų vaistų mirė 2008 metų sausio 22 d. Netikėta netektis stipriai sukrėtė ne tik Holivudą, milijonus gerbėjų visame pasaulyje, bet ir buvusią jo mylimąją M. Williams. Nors prieš aktoriaus mirtį jiedu jau metus buvo nebe pora, tačiau iki pat tragiškos nelaimės juos siejo tvirta draugystė.

„Kad ir kaip man buvo skaudu netekti Heatho, dar skaudžiau mūsų dukrai Matildai. Heathas išėjo labai anksti, kai Matilda dar buvo visai maža, todėl labai liūdna, kad jos atmintyje teliko vos keli atsiminimai apie tėvą, – pasakoja aktorė. – Man po jo mirties liko gerokai daugiau. Kai Matilda paaugs aš būtinai tuo pasidalinsiu su ja – visais tais prisiminimais apie nuostabias kartu praleistas akimirkas. Bet vis tiek, tai nebus tas pats, kas jas patirti pačiai.“

Aktorė pasakoja, kad po H. Ledgerio mirties ji troško kuo greičiau sukurti naują šeimą, kad Matilda turėtų panašaus amžiaus brolį arba sesę, tačiau jai iki šiol nepavyko rasti žmogaus, kuris būtų vertas tapti dar vieno jos vaiko tėvu.

Nors aktorė tikina, kad asmeniniame gyvenime jai ne itin sekasi, sėkmė ją lanko kino aikštelėje. Pastaruoju metu M. Williams dirba itin daug, o visi jos įkūnijami vaidmenys kino kritikus stebina nepaprasta įtaiga.

Toks yra ir jos paskutinis vaidmuo filme „7 dienos ir naktys su Marilyn Monroe“, kuriame ji vaidina legendinę Holivudo kino žvaigždę Marilyn Monroe. Už vaidmenį šioje muzikinėje dramoje M. Williams buvo  apdovanota „Auksiniu gaubliu“ „Geriausio miuziklo / komedijos aktorės“ kategorijoje.

Prognozuojama, kad ji viena realiausių pretendenčių gauti ir „Oskaro“ apdovanojimą.

Filmas „7 dienos ir naktys su Marilyn Monroe“ šiuo metu rodomas Lietuvos kino teatruose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių