H.Klum sako, kad buvo ištikima Sealui, kol jiedu buvo šeima

Heidi Klum neigia, kad buvo užmezgusi romaną su savo asmens sargybiniu, kol dar gyveno su vyru, popdainininku Sealu.

Tačiau dabar, kai gyvena atskirai, ji, kaip pati patvirtino, susitikinėja su savo ilgamečiu asmens sargybiniu Martinu Kristenu.

Katie Couric trečiadienio pokalbių laidai H.Klum sakė, kad „niekada nesižvalgė į kitus vyrus“, kol jiedu su Sealu buvo drauge. Tačiau pastaruoju metu ji ir šeimos asmens sargybiniu ketverius metus dirbantis M.Kristenas pažino vienas kitą „iš visiškai kitos pusės“.

Realybės serialo „Project Runway“ žvaigždė anksčiau šiais metais padavė pareiškimą skirtis su Sealu, o neseniai buvo nufotografuota atostogaujanti su su M.Kristenu.
Tuo tarpu Sealas praėjusį mėnesį duodamas interviu užsipuolė ją dėl miegojimo „su pagalbininku“.

Dabar H.Klum davė atvirą interviu JAV pokalbių laidos vedėjai K.Couric, kuris buvo parodytas trečiadienį. Jame ji patvirtino, kad darosi artimesnė M.Kristenui, bet šio romano nepavadino santykiais ir sakė: „Aš net nežinau, ar galiu tai taip vadinti ... Tai tik prasidėjo. Nežinau, kur tai nueis ...“

Vis dėlto ji pavadino M.Kristeną „puikiu žmogumi“ ir dėl vieno dalyko yra tikra: ji tvirtina, kad patikėtų M.Kristenui ir savo vaikų gyvybes.

„Pažįstu jį ketverius metus ... Jis rūpinosi visa mūsų šeima, daugiausia - visais keturiais mūsų vaikais, be galo mums padėjo ... Aš juo pasitikiu ... Patikiu jam savo vaikų gyvybes. Jis - puikus žmogus, mes ką tik pažinome vienas kitą iš visiškai kitos pusės“, - sakė ji.

Tačiau H.Klum nenori pernelyg greitai imti viską vertinti rimtai, nes nenori, kad maži jos vaikai vėl būtų įskaudinti, jeigu romanas nenusisektų.

„Šiuo metu stengiuosi galvoti apie savo vaikus. Nenoriu, kad jiems vėl reiktų visa tai (dar vieną išsiskyrimą) ištverti. Bandau juos nuo viso to apsaugoti. Jie labai maži - mano vyriausiajai aštuoneri, o jauniausiajai sueina treji ir aš apie tai galvoju. Noriu būti jiems gera mama“, - sakė ji.

Sealas kritikavo H.Klum dėl santykių su kitu vyru, kol jų skyrybos dar neįteisintos.
Šį savaitgalį besiskiriantys sutuoktiniai buvo susitikę keturių vaikų labui išsiaiškinti, o dabar H.Klum papasakojo apie beužsimezgančius santykius, kurie ir išprovokavo Sealo kritiką.

39 metų supermanekenė ir televizijos žvaigždė skiriasi po septynerių metų santuokos. Ji su Sealu turi keturis vaikus; vyriausioji jų duktė Sealui yra įvaikis.


Šiame straipsnyje: Heidi KlumSealas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių