G.Žalienė grįžta į televiziją

Genutė trejus metus nesirodė televizijos eteryje, nes, kaip pati sako, norėjo tyliai baigti žurnalistikos magistrantūros studijas.

„Grįžti į televiziją paskatino „Žvaigždžių klubo“ prodiuserė Jurga Pukenytė, kurią gerbiu ir ja žaviuosi. Negalėjau Jurgai pasakyti „ne“. Be to, tikiuosi laidoje padirbėti ir už kadro, pasimokyti televizijos virtuvės“, - prisipažįsta Genutė.

„Žvaigždžių klube“ moteris taps... barmene.

„Realiame gyvenime niekada nebebūsiu barmenė, nes neturiu aptarnaujančiam personalui reikalingų savybių. O televizijoje galėsiu išbandyti, ką reiškia šis darbas, - juokiasi Genutė. Jos misija „Žvaigždžių klube“ – plakti ir patiekti klubo svečiams kokteilius. O su kokteiliais pateikti ir klausimų.

Genutė kol kas neišduoda, kokius kokteilius ir iš kokių ingredientų maišys. „Svarbiausia tai, kad jie bus patiekiami su meile“, - šypsosi ji.

Laidos vedėjų Natalijos Zvonkės ir Vitalijaus Cololo asistentė į klubą atneš ir karščiausias pramogų pasaulio naujienas, mat prieš keletą savaičių Genutė tapo atsakinga už „Olialia“ prekės ženklo viešuosius ryšius ir „Olialia“ portalo redaktore.

Naujame LNK pokalbių ir muzikos šou „Žvaigždžių klubas“ bus aptariami karščiausi gandai apie Lietuvos žvaigždes. Klubo svečiai suks gandų ruletę, kalbės vieni apie kitus ir klausysis muzikos.


Šiame straipsnyje: LNKGenutė Žalienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių