Guy Pearce‘as naujajam vaidmeniui priaugo 9 kg raumenų

Liepos 20 dieną Lietuvos kino ekranuose pasirodys naujas Luco Bessono fantastinis veiksmo trileris „MS1: kalėjimo griūtis“. Pagrindinį vaidmenį filme atlieka trilerio „Memento“ žvaigždė australų aktorius Guy Pearce‘as. Filmo kūrėjų sumanymu, 45-erių aktorius turėjo įkūnyti klasikinį – vyrišką ir stiprų – veiksmo filmų herojų, todėl prieš filmavimus jam teko gerokai patobulinti savo fizinę formą.

„Likus mėnesiui iki filmavimo pradžios tapau nuolatiniu sporto salių lankytoju. Sportuoti nenustojau ir filmavimo metu – į sporto klubą eidavau penkis kartus per savaitę. Taip sugebėjau gerokai pagerinti savo formą – priaugau apie 9 kilogramus,“ – žurnalui „Muscle Works“ sakė Guy Pearce‘as. Greitai priaugti raumenų aktoriui padėjo ir profesionalaus kultūristo patirtis – dar būdamas 16 metų jis yra tapęs Australijos kultūrizmo čempionu.

Guy Pearce‘as – viena ryškiausių šiandienos Holivudo žvaigždžių. Savo karjerą aktorius pradėjo populiariame Australijos televizijos seriale „Kaimynai“, kur nusifilmavo beveik penkiuose šimtuose serijų. Sėkmingiausias Guy Pearce‘o filmas yra trileris „Memento“, už kurį aktorius gavo du ir buvo nominuotas penkiems kino kritikų apdovanojimams. Jis taip pat buvo palankiai įvertintas už savo vaidmenį keturis Oskarus pelniusioje juostoje „Karaliaus kalba“.

Naujajame filme Guy Pearce‘as vaidina neteisingai šnipinėjimu apkaltintą buvusį JAV saugumo agentą, kuriam suteikiamas šansas išpirkti savo tariamą kaltę išgelbėjant kosmoso kalėjime įkaite laikomą prezidento dukrą. 


Šiame straipsnyje: filmainaujas filmas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių