Gruzijos televizijos atstovai užims LNK žinių vedėjų vietą

Prieš naująjį televizijos sezoną – sumaištis. LNK žinių vedėjai Lina Kairytė ir Gintaras Deksnys pagrobti. Tuoj pat – tiesioginis eteris, o žinių pranešti nėra kam. Laimei, į pagalbą ateina Lietuvai visada draugiškos Gruzijos atstovai. Gruzijos televizijos vedėjai užima Linos Kairytės ir Gintaro Deksnio vietą žinių studijoje. Ieškoti pagrobtų vedėjų leidžiasi didžiausi pėdsekiai – tiriamosios žurnalistikos asas Egidijus Knispelis ir kriminalistikos guru Jaunius Matonis.

Tai – ištrauka iš prodiuserio Sauliaus Bartkaus kuriamo specialaus filmo „Operacija LNK ir kitos aistros“, kurį televizijos žiūrovai išvys sezono atidarymo proga.
„Naujas sezonas – tai proga pajuokauti. Mūsų filme viskas apsivers aukštyn kojomis. Laidų vedėjus žiūrovai išvys netikėtuose amplua“, - šypsosi Saulius Bartkus.
Vytenis Pauliukaitis, Donatas Katkus ir Žygis Stakėnas virs samdomų torpedų komanda, kurios tikslas – užgrobti televiziją. Tris vyrus ne juodais drabužiais pasamdo paslaptingas bosas, kuriam reikia visų 24 valandų televizijos eterio prieš artėjančius Seimo rinkimus.

„Laimei, trijulė pasirodo esantys visiški nevykėliai. Eterio ieško ne televizijoje, o vaistinėje. Ieško ne Radžio  žmonos, o Radžio šuns auksiniais dantimis. Ir tai tik nuotykių pradžia“, - intriguoja prodiuseris.

 


Šiame straipsnyje: LNKLNK žinios

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių