Grupės „Pikaso“ vaikinų širdys – laisvos

Vaikinų grupės „Pikaso“ nariai Haroldas, Deividas ir Tomas prisipažino, jog šiuo metu visi trys savo gyvenimą gyvena be antrųjų pusių.

Iki tol širdies draugę turėjęs Deividas vienišu tapo prieš keletą mėnesių, tačiau buvusius santykius ir išsiskyrimą komentuoti bei leistis į detales atsisakė.

Ne vienas grupės gerbėjas atkreipė dėmesį ir į tai, jog vaikinai nemažai laiko skyrė bendradarbiavimui su klaipėdiečių merginų grupe „Mochito“. Daugelis pasirodžius „Pikaso“ ir „Mochito“ bendrai dainai ir vaizdo klipui „Aš viską atleisiu tau“ ėmė spėlioti, jog tarp grupės vaikinų ir dviejų simpatiškų merginų vyksta šis tas daugiau nei tik bendras darbas.

„Tikrai ne. Su „Mochito“ merginomis palaikome išties šiltus ir be galo draugiškus santykius, nes jos yra puikios, tačiau nieko daugiau“, - teisinosi Haroldas.

Šiuo metu vaikinai ir taip turi gausybę užsiėmimų. Prasidėjus vasarai startavo koncertų maratonas, todėl laisvo laiko nelieka labai daug.

Vis dėlto vienišiai neslėpė, jog liūdėti be poros ilgai neketina, todėl antrųjų pusių dairosi ir kiekvienas tikisi sutikti tą vienintelę. „Visi žino, kad Klaipėdos merginos pačios gražiausios, ypač vasarą, todėl rinktis tikrai yra iš ko“, - šelmiškai šypsojosi Tomas.


Šiame straipsnyje: Pikaso

NAUJAUSI KOMENTARAI

melomane

melomane portretas
tai gerai-lai susiformuoja vyriski bruozai-lai pasiekia karjeros lygi' juk bet ko neisimylesi-ar isirdi neisileisi o isviso-viens-ir gali netycia meile pasibelst i sirdi cia nezinai---

Mergina

Mergina portretas
Iš tikro neįdomūs, necharizmatiški seną šlamštą varo, tegul mokosi iš Vudžio chebrytės, jei jau susiburti ir eiti į viešumą, tai turi turėt kuo pradžiuginti, taigi, kol kas nei žiūrisi nei klausosi

maušai

maušai portretas
maušeliai kaušai kaušeliai kam jums moteriškės jei patys saves nerandat pluskiai pluskeliai bent nesiafišuokit kad esat maurai maureliai
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių