Grupė „Pikaso“ paviešino naujausios savo fotosesijos rezultatus

Grupė „Pikaso“ savo gerbėjams pristato dvi naujienas iš karto. Klausytojų ausų link jau skrieja naujutėlė vaikinų daina „Tyla“.

Tiesa, tai dar ne viskas. Grupės nariai pradžiugins ir gerbėjų akis paviešindami savo naujausios fotosesijos rezultatus.

Tyla – taip pat jausmų išreiškimo būdas. Naujoji daina apie tai, kad tyla – geriausias būdas susikaupti ir pabūti su savimi, apmąstyti savo dabartinius jausmus ir tolesnius veiksmus.

Būtent kūrinys „Tyla“ ir pasufleravo naujosios fotosesijos stilistiką, o fotografas Filipas Butkinas – vietą, kurioje ir buvo fotografuojama. Dauguma klaipėdiečių F. Butkiną pažįsta ne tik kaip fotografą, bet ir kaip jūrų liūto Pirato trenerį. Būtent todėl Deividas, Haroldas ir Tomas šįsyk atsidūrė Lietuvos jūrų muziejaus delfinariumo patalpose.

Kadangi delfinariumas šiuo metu rekonstruojamas – vieta puikiai reprezentuoja naujosios dainos nuotaiką. Delfinariume šiuo metu  nekrykštauja delfinai, neskamba vaikų juokas ir plojimai – čia karaliauja tyla.

Fotosesijos veiksmas vyko šešių metrų gylio šiuo metu tuščiame delfinų miegamajame – poilsio baseine, kuriame gyvūnai ilsėdavosi po pasirodymų, miegodavo, atsivesdavo palikuonis. Delfinariumo lankytojų akims šis baseinas nebuvo prieinamas.

Fotosesiją sudaro dvi dalys. Pirmojoje vaikinai skendi tyloje ir bando įsiklausyti į save. Antrojoje rasite ir nuotaikingų nuotraukų – delfinų baseino dugne vaikinai įsijautė į jaunų dokininkų, po darbo dienos besiilsinčių sename sandėlyje, vaidmenį.

Be intensyvaus darbo kuriant naujas dainas ir kitas staigmenas gerbėjams šiuo metu vaikinų grupė „Pikaso“ ruošiasi ir koncertiniam turui po Lietuvą. Vasario 25 d. grupė pasirodys Panevėžyje. Kovo 17 d.  vaikinai Klaipėdoje, koncertų salėje „Vakaris“, surengs akustinį koncertą. Kovo 22 d. grupė „Pikaso“ koncertuos Marijampolėje, kovo 23 d. – Jurbarke, kovo 24 d. – Tauragėje, o kovo 25 d. Šakiuose.


Šiame straipsnyje: Pikaso

NAUJAUSI KOMENTARAI

nezinau

nezinau portretas
niekaip jie neisilinguoja-kaip vietoj taip vietoj,jokio progreso,dainos kazkokios pravesusios.Bandys paaugles imt groziu,bet ir vel bus fiasko.Necharizmatiski ir tiek,kad ir kelnes nusimautu...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių