Grupė „Liūdni slibinai“ teatrališkai „iškepė“ albumą

Grupė „Liūdni slibinai“ antradienį teatrališkai pristatė savo naują kūrinį, žiūrovų akyse „iškepdama“ albumą, anot jos, liūdinantį tautą.

Kultūros platformoje „Kultflux“ pristačiusi jaunų aktorių trijulė teigė, kad jų dainų albumas „yra be galo svarbus tiek jiems patiems, tiek Lietuvai, tiek galbūt kaimyninėms valstybėms“.

„Žmonės gales pasitikėti šiuo materialiu daiktu labiau nei bet kuriuo žmogumi“, - tvirtino grupės narys Vaidas Kublinskas.

Teatrališkai „kepę“ savo pirmąjį albumą „Liūdni slibinai“ į jį pridėjo „raugintų ašarų“, lyrikos, muzikos, širdies, gamtos, kančios, trupučio šviesos, dvasinės šilumos ir „geros akies, kuri viską prižiūrės“.

„Mes atsiradome gana netikėtai, susėdome, nusprendėme, kad daugiau nebegalime ir nutarėme viską pakeisti. Albumas tapo viena iš priemonių, kaip viską keisti ir judame ta linkme“, - BNS ironiškai atsakė V.Kublinskas.

Grupė „Liūdni slibinai“, kurią sudaro trys aktoriai, dirbantys „Trupėje liūdi“, sukurta 2008-aisiais. Šie aktoriai baigė Lietuvos muzikos ir teatro akademiją vadovaujami Sauliaus Bareikio ir Vlado Bagdono.


Šiame straipsnyje: liūdni slibinaialbumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių