Grupė „Dileira“ į savo būrį gali priimti Radžio „nuotaką“ Daivą

Lietuvos pramogų pasaulyje bręsta neįtikėtino seksualumo užtaisas, kai tik jis driokstelės, visi praras amą ir bus šokiruoti! Tokiais šūkiais LNK televizija praneša, kad įspūdingais vaizdo klipais ir itin skambiais pareiškimais apie vyrų viliojimo subtilumus išgarsėjusi kauniečių grupė „Dileira“ ieško naujų aukų scenai.

„Merginos į atranką susirinko gražios ir charizmatiškos. Išsirinksiu dvi”, - sakė grupės “Dileira” lyderė Javgenija Telyženko.

Prieš keletą savaičių LNK laidoje „Karamelinės naujienos“  prabilusi apie tai, kad jos porinininkė Renata staiga susirgo ir jau nebegali žargstytis scenoje, seksualioji  Jevgenija paskelbė  ieškanti kitų merginų. Tą patį vakarą Jevgenijos kompiuterį užplūdo dėmesio ištroškusių mergelių laiškai. Pasirodo dainuoti, šokti, vilioti, vizginti  užpakaliukais bei mosuoti papukais nori visa gvardija lietuvaičių!

Dileirų dileira nieko nelaukė ir pačias gražiausias bei drąsiausias susikvietė į Kauno naktinį klubą „Mojo”. 
Į garsiausių Lietuvos dileirų atranką sulėkė  ne tik  niekada nematytos negirdėtos merginos, bet net ir būsimosios Radži žmonos. Štai, pavyzdžiui,  Daiva.

Apie šios žemaitės drąsą  sklando legendos. Mergina vien su apatiniais ir parašiutu šoko, ir intymiausias vieteles gražinosi, ir su Radži Paryžiuje siautėjo, ir pusnuogė ant baro raitėsi.

Tačiau slapčiausias Daivos troškimas – dainuoti. Tapti „Dilerų“ nare Daiva sumąstė dėl savo tėčio.

„Mano tėtis labai norėtų mane matyti scenoje”, - prisipažino Daiva. Mergina prasitarė, kad didžiausi jos privalumai - tobulas skonis, žali stringai, panašumas į Livetą Kazlauskienę ir Džordanos Butkutės balsas.

Tačiau Daiva turi konkurentę – kitą Radžio žmoną Inesą.

„Aš galiu pasigirti tuo, kad neturiu scenos baimės, todėl manau, kad puikiai tiksiu šiai grupei”, - sakė Radži nuotaka Inesa.

Pikantiškiausi vaizdai iš atrankos jau šį pirmadienio vakarą 20.55 val. laidoje “Karamelinės naujienos” tik per LNK.


Šiame straipsnyje: Radži ieško žmonosLNKDaiva

NAUJAUSI KOMENTARAI

nejuokinkite

nejuokinkite portretas
nu jo tik tokia svepla kaimiete ir tinkama dainuoti....

Pilietis

Pilietis portretas
Neįsivaizduoju kaip ji dainuos, juk švepla mergaitė. gaila man jos...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių