Grupė „4FUN“ Klaipėdos klube surengs šou

Penktadienį uostamiesčio naktiniame klube „Kiwi“ širdis veriantį dviejų dalių pasirodymą surengs poproko ir kantri grupė iš Vilniaus „4FUN“.

Šioji jau beveik dešimtmetį gyvuojanti grupė susibūrė ir reziduoja sostinėje. Per tą laiką jai teko koncertuoti muzikiniuose klubuose ir festivaliuose Lietuvoje ir už jos ribų bei „apšildyti“ amerikiečių roko ir bliuzo scenos veterano Joe Cockerio, Europos bliuzo ir folk-pop žvaigždės Katie Melua koncertus Vilniuje. 2007-aisiais „4FUN“ atstovavo Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurso finale Helsinkyje.

Šiuo metu grupėje muzikuoja Julija Ritčik (6-stygė ir 12-stygė akustinės gitaros, vokalas, dainų autorė), Justas Jasenka (elektrinė ir akustinė gitaros, bosas, vokalas, dainų autorius), Rimantas Jasenka (bosinė gitara, vokalas) ir Laimonas Staniulionis (mušamieji, perkusija, grupės vadyba).

Grupė ir jos nariai yra gavę keletą Lietuvos kantri muzikantų asociacijos apdovanojimų: už geriausią dvejų metų debiutą (2003 m.), Julija pelnė geriausios vokalistės (1998 m.), o Laimonas - geriausio instrumentalisto (2005 m.) titulus.

Klube „Kiwi“ grupė „4FUN“ surengs dviejų dalių pasirodymą. Pirmojoje atliks geriausias dainas iš autorinių dainų albumo „Dėlionė“, tarp jų - ir 2007-ųjų „eurovizinė“ baladė „Love or leave“ bei radijo singlai „With U“, „Tarp“ ir „Dėlionė“. Antrojoje dalyje - kostiumuota šou programa „D.I.S.C.O.“, kurią sudaro „ABBA“, „BoneyM“, „Ottawan“ bei kitų žinomų disko grupių ir atlikėjų kūriniai. Tokios dainos kaip „Mama mia", „Hands up“, „D.I.S.C.O“, „Kur Neris ir kur Nemunas“ („By the rivers of Babylon“ lietuviška versija), „Nei-na-na-na“ („Nah-neh-nah“ lietuviška versija) ir „Švieski man vėl“ nepalieka abejingų.

Įėjimas į „4FUN“ koncertą iki 23 val. visiems nemokamas. Vėliau bilieto kaina vaikinams - 10 litų, merginoms - šypsena, be to, baras jas pavaišins taure vyno arba šampano. Šį rudenį uostamiestyje duris atvėręs naujas naktinis klubas „Kiwi“ (J.Janonio g. 27) dirba ketvirtadieniais, pentadieniais ir šeštadieniais nuo 22 iki 6 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių