G.Rubin bestseleris „Laimės projektas“ taps televizijos serialu

Prieš keletą dienų „The Hollywood Reporter“ paskelbė, jog „Seksas ir miestas“ žvaigždė Kristin Davis grįžta į televiziją – ji vaidins naujame kino studijos NBC seriale, kuris kuriamas pagal Gretchen Rubin bestselerį „Laimės projektas“.

Vasaros viduryje leidykla VAGA išleido 2010 m. „New York Times“ bestselerį „Laimės projektas“, kuriame buvusi teisininkė Grečen Rubin detaliai ir su humoru pasakoja asmeninius dvylikos mėnesių nuotykius, kuriuos patyrė mėgindama amžių išmintį ir dabartinius mokslinius tyrinėjimus apie tai, kaip tapti laimingesniam.  

„Laimės projektas“ – Dalai Laimos „Laimės meno“ ir Elizabeth Gilbert „Valgyk, melskis, mylėk“ mišinys, nematomomis siūlėmis sudygsniuotas iš pačių įvairiausių šaltinių: psichologijos mokslininkų, rašytojų, poetų ir filosofų įžvalgų.

Dėl serialo scenarijaus kompanija veda derybas su Kristin Newman, kuri yra ir Lietuvoje rodomų serialų „Kaip aš susipažinau su jūsų mama“ (apdovanotas penkiais „Emmy“) bei „Čakas“ autorė.

Nuo pat pasirodymo Lietuvos knygynuose, G. Rubin knyga, kurios pilnas pavadinimas „Laimės projektas arba kodėl aš praleidau metus stengdamasi dainuoti rytais, tvarkytis spintas, tinkamai pykti, skaityti Aristotelį ir apskritai daugiau džiaugtis“ nesitraukia iš perkamiausių negrožinės literatūros knygų dešimtuko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių