„Grožio infekcijoje“ pristatytos pavasario tendencijos

Šeštadienį ne tik moterys, bet ir vyrai sukiojosi „Grožio infekcijoje“. Čia buvo pristatytos pavasario makiažo ir šukuosenų tendencijos, lankytojai galėjo išmėginti naujus produktus, patys tapti profesionalų modeliais, dalyvauti loterijoje ir laimėti daug įvairių prizų.

Vyresnėms – jokių blizgučių

„Nors už lango dar šalta, čia jau pavasaris“, - šeštadienį surengtoje „Grožio infekcijoje“ sakė „Mados infekcijos“ prodiuserė Renata Mikailionytė.

Jau tradiciniu tapusiame didžiausio mados festivalio Lietuvoje renginyje „Grožio infekcija“ buvo pristatyti trys skirtingi, specialiai „Mados infekcijai“ kurti, makiažai remiantis naujausiomis pavasario tendencijomis. Profesionalūs meistrai pristatė naujausių pavasario šukuosenų tendencijas, o tarptautinės kosmetikos bendrovės ir jų grožio konsultantai nemokamai supažindino „Grožio infekcijos“ lankytojus su naujienomis.

„Maybelline New York“ atstovė Laura Kreivytė kūrė tris makiažus: du jų – jaunai ir vyresnio amžiaus moterims, modeliais tapo stilistė Agnė Jagelavičiūtė ir jos mama Nijolė Jagelavičienė, ir trečiąjį – šiltojo sezono.

„Pasirinkome Agnę ir jos mamą turėdami tikslą parodyti skirtumą, kaip dažytis jaunesnėms ir vyresnio amžiaus moterims, kokių klaidų nedaryti“, - teigė R. Mikailionytė.

Vyresnio amžiaus moterims grožio specialistai pataria vengti blizgučių – tiek kalbant apie akis, tiek apie lūpas, nes blizgūs dažai išryškina raukšles.

„Vyresnėms moterims – jokių blizgesių. Visi dažai turėtų būti matiniai. O jaunesnėms reikėtų vengti tamsių šešėlių ir lūpdažių, nes tamsūs atspalviai sendina. Geriau rinktis ką nors šviesesnio, gaivesnio“, - aiškino vizažistė Justina Gafarovaitė.

Šilto sezono akcentas – skaisti oda

Gaivi, švari ir tobula oda! Toks būtų šių metų šiltojo sezono šūkis. Dažydamosi pasistenkite gerai užmaskuoti veido išbėrimus, poras, patamsėjusius paakius, kad oda atrodytų nepriekaištingai. Vizažistų teigimu, naudoti reikėtų tik šviesių atspalvių skaistalus – persikinį ar rausvą.

Kitas akcentas – lūpos. „Ryškiai raudonu lūpdažiu padažykite lūpas per patį lūpų centrą, o tada staigiai nuvalykite. Lūpos bus padažytos, tačiau ne idealiai, apibrėžtai, o būtent toks dažymo būdas suteiks lūpoms tarsi įkandimo efektą“, - sakė J. Gafarovaitė.

Akys šį sezoną turi būti švelnios, visažistai patarė nenaudoti jokių ryškių dažų, ir jei brėšite kontūrą, jis neturi būti ryškus.

Beje, vizažistė J. Gafarovaitė, kalbėdama apie pavasario lūpų spalvą – raudoną, sakė, jog mitas, kad raudona kam nors netinka.

„Tiesiog reikia atrasti tinkamą atspalvį. O jų tikrai yra ne vienas ir ne du. Šviesiaplaukėms ir šviesią odą turinčioms geriau naudoti švelnesnį atspalvį, tamsiaplaukėms, įdegusioms tiks sodresnė, ryškesnė raudona“, - patarimus dalijo vizažistė.

„Grožio infekcija“ supažindino su grožio naujienomis, o jau netrukus – kovo 22-23 d. – visiems mados mylėtojams atsivers Šiuolaikinio meno centro durys ir užsukti pakvies pavasarinė 15-oji „Mados infekcija“.


Šiame straipsnyje: Grožio infekcijamakiažasmada

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių