Grįžęs BTV „Kainos kodas“ toliau tirs produktų gamintojų apgaules

Po trumpos atokvėpio pertraukos į BTV eterį vėl sugrįžo vartotojų teises ginanti laida „Kainos kodas“. Nors šią laidą vis dar galima būtų vadinti eterio naujoke, tačiau jos žurnalistų išaiškinti stulbinantys faktai pranoksta patyrusių senbuvių įžvalgas.

Kol nebuvo šios laidos, galėjome ramiau vaikščioti po prekybos centrus ir nesukti galvos dėl vienų ar kitų produktų, paskubomis įsidėti į prekių krepšelį gaminius, net nežiūrėdami į jų etiketes. Laidos kūrybinės grupės nustatyti faktai tiesiog trikdo - pasirodo, kai kuriuose produktuose, kurie reklamuojami su užrašais „Be konservantų“, tų konservantų galime rasti, valgome daug nuodingų gaminių, o didelė dalis prekių - neatitinkanti kokybės reikalavimų.

Jau šį sekmadienį laidoje - praėjusių metų statistika apie mažiausiai ir daugiausiai perkamas  prekes. Kodėl krizės pradžioje išaugusi prekyba prezervatyvais per praėjusius metus ženkliai sumažėjo, bet išaugo konservų šunims pardavimas? Kokio išlikimo link sukame, pirkdami vienus ir atsisakydami kitų produktų?

Taip pat sužinosite, kokie svorio pažeidimai egzistuoja šaldytos mėsos ir žuvies pakuotėse. Ar tikrai dar mokame ir už vandenį bei orą, o ne tik už produktus? Laidos kūrėjai svečiuosis pas kino ir teatro aktorę Eglę Mikulionytę ir sužinos, kokie produktai garsiai menininkei suteikia  ypatingą gyvenimo džiaugsmą.

“Kainos kodas” ir toliau pataria, kad perkant reikia būti budriems! Nuo šiol laidą per BTV žiūrėkite sekmadieniais 17.30 val.


Šiame straipsnyje: kainos kodasvartotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių