A. Grigaliūnienė įveda naują madą: vilioti erotiškomis striukėmis

Ištekėjusi ir ėmusi vesti net dvi televizijos laidas, Agnė Grigaliūnienė tapo itin aktyvia vakarėlių dalyve. Per juos galima ir laiką maloniai praleisti, ir save parodyti, ir pareklamuoti naujas mados tendencijas, o su jomis kartu ir mėgstamus dizainerius.

Vien per pastarąją savaitę A. Grigaliūnienė viešai vakarojo bent du kartus. Praėjusią savaitę surengtame jauno dizainerio Roberto Kalinkino naujos kolekcijos pristatymo renginyje A. Grigaliūnienė buvo pasipuošusi šio dizainerio kurta palaidine, kuri labiau primena išskirtinio kirpimo striukę. Jos ypatybė - plati, kaklą ir pečius apnuoginanti striukė.

Vos po kelių dienų laidų vedėja dar kartą pademonstravo, kad novatoriškas drabužis yra ne tik praktiškas, bet ir ištaigingas.

Juo ji pasidabino restorane „Kitchen“ vykusiam renginiui „Išsipildymo akcijos įkvėpti“.

Valiūkiška palaidinė-striukė suderinta su elegantiška šukuosena ir vakariniu makiažu padėjo A. Grigaliūnienei spinduliuoti švelniu erotiškumu, neapnuoginant nei iškirptės, nei kojų.


Šiame straipsnyje: Agnė Grigaliūnienėpalaidinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

ne

ne portretas
kazkas nelabai.. visai neseksualu, gal ne ta kuno dali reiktu apnuoginti - kojas? Atrodo tik netvarkingai ir net vulgariai, bent nuotraukose.

skaitytoja

skaitytoja portretas
Atrodo super .Tikrai super ir Agnė, ir striukė.

be

be portretas
beliko pasiūlyt kailinius, sudarytus tik iš kapišono, rankovių ir 2 pirštų pločio diržo... Visai nublūdo iš neturėjimo ką veikt, ar kaip???
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių