Gražiausios dešimtmečio žvaigždės: A.Jolie ir J.Aniston

Gražiausia praėjusio dešimtmečio žvaigžde išrinkta Angelina Jolie, antroje vietoje palikusi buvusią Brado Pitto sutuoktinę Jennifer Aniston, rodo Didžiojoje Britanijoje atliktos apklausos rezultatai.

Pribloškianti "Kapų plėšikė" buvo išrinkta patraukliausia aktore iš visų "padūkėlių", nedaug nuo jos atsiliko J.Aniston, buvusi dabartinio A.Jolie gyvenimo draugo B.Pitto žmona.

Britų prekybinės organizacijos "Superdrug" užsakymu atliktos apklausos respondentai trečiąją vietą skyrė australų dainininkei Kylie Minogue, o "Oskaro" laureatė, iš Velso kilusi aktorė Catherin Zeta-Jones užėmė ketvirtą vietą.

Į gražiausiųjų dešimtuką taip pat pateko Scarlett Johansson, Keira Knightley, Beyonce Knowles, Liv Tyler ir Halle Berry.

Pasak kompanijos komercijos direktoriaus Steve'o Jebsono (Styvo Džebsono), "Angelina Jolie yra netradicinė gražuolė, tačiau jos tvirtas charakteris atsispindi jos nuostabiuose bruožuose ir suteikia jai nepakartojamą statusą grožio pasaulyje".

"Kol visi kalba apie papūstas Angelinos lūpas, mes suprantame, kad jos ilgi žvilgantys plaukai verčia moteris jų pavydėti, kaip ir žengti raudonu kilimu sutverta jos figūra", - sakė S.Jebsonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių