Gražiausia Šiaulių krašto mergina tapo moksleivė iš Kuršėnų

Sekmadienio vakarą tiesioginiame Šiaulių televizijos eteryje išrinkta gražiausia Šiaulių krašto mergina.

Konkurso „Mis Šiaulių kraštas 2010“ akivaizdžia balsų persvara nugalėtoja tapo 18-metė kuršėniškė - Greta Peleckytė.

Pirmąja vicemis išrinkta 16-metė šiaulietė moksleivė Deimantė Petrauskaitė, antrąja vicemis tapo 20-metė šiaulietė Liudvika Jankauskaitė. „Mis Elegancijos“ titulą laimėjo 16-metė šiaulietė moksleivė Kristina Selivanovaitė, o „Mis Talentas“ pripažinta 20-metė studentė Tautvaldė Jasulaitytė iš Šeduvos.

Norinčių patekti į šį konkursą buvo daugiau nei 200 merginų, tačiau į finalą pateko ir dėl gražuolės karūnos kovojo tik 10 gražiausių, drąsiausių ir šauniausių Šiaulių kraštų merginų.

Konkurso dalyvėms pirmojoje dalyje reikėjo parodyti savo talentą, antrojoje - pasirodyti su bikini, trečiojoje - su puošnia kokteilių suknele.

Greta Peleckytė varžoves nugalėjo triuškinančia persvara - už ją kone vienbalsiai balsavo komisijos nariai, internautai, ir SMS žinutes siuntę televizijos žiūrovai. „Mis Šiaulių kraštas 2010” nugalėtojai įteikta gražuolės karūna, konkurso rėmėjų „West ekspres“ ir „Air baltic“ įsteigtas skrydis ir viešbutis į pasirinktą Europos šalį, parduotuvės „Vero Moda“ ir Šiaulių grožio namų „Classy Beauty“ dovanos.

Tačiau daugiausia džiaugsmo gražiausiai Šiaulių merginai suteikė galimybė atstovauti Šiaulių miestą konkurse „Mis Lietuva“.

Jau ketverius metus šį konkursą organizuojanti Šiaulių grožio namų „Classy Beauty“ savininkė Vaida Židonytė džiaugėsi, kad šįkart merginos buvo labai draugiškos, paklusnios, stropiai mokėsi, ir visą mėnesį labai atsakingai ruošėsi šiam konkursui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių