G.Paškevičius Londone bus dažnas svečias

Dainininkas Gytis Paškevičius, surengęs tik antrąjį savo karjeroje koncertą Londone, į Angliją ketina grįžti jau šį rudenį.

„Publika buvo fantastiška. Pirmasis mano koncertas nuo antrojo gerokai skyrėsi. Pastarasis buvo jaukesnis“, - sakė dainininkas.

Tris dienas Londone jis viešėjo praėjusį savaitgalį. Penktadienį su 17 asmenų jį lydėjusią komanda dainininkas vakarieniavo nedideliame Anglijos sostinės restorane ir ilsėjosi po skrydžio. Šeštadienį nuo pietų G. Paškevičius pats stebėjo kaip montuojama garso technika, reikalinga jo pasirodymui, „HMV forum“ salėje.

„Britams parengti aparatūrą koncertui buvo neįveikiama užduotis. Nemenkas jų būrys plušo kelias valandas. Gerai, kad su manim kartu skrido muzikinės firmos “Combo„ savininkas ir garso operatorius Rimas Kišonas. Jis su užduotimi susitvarkė per valandą“, - pasakojo G. Paškevičius.

Iki koncerto pradžios jis dar spėjo nusipirkti stygas gitarai, nes parduodamos Lietuvoje yra ne itin kokybiškos.

Pasiklausyti G. Paškevičiaus dainų susirinko apie 1000 lietuvių. Jie nuolat prašė pakartoti populiariausias atlikėjo dainas, todėl koncertas užsitęsė ilgiau nei planuota. Po dvi valandas trukusio pasirodymo gerbėjai G. Paškevičiaus laukė salės fojė, kur susikabinę dainavo ką tik girdėtus kūrinius.

Persirengęs dainininkas maždaug valandą dalino autografus, taip papiktindamas namo norėjusius skubėti „HMV forum“ darbuotojus, nesitikėjusius tokio anšlago. Ilgoje eilėje laukę koncerto klausytojai buvoįsigiję ne po vieną, o net po kelis į gastroles atvykusio lietuvio dainųalbumą. Jie tvirtino norį išnaudoti progą ir su autoriaus parašais turimus CD įteikti dovanų koncerte negalėjusiems apsilankyti draugams.


Šiame straipsnyje: Gytis Paškevičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių