G.Ivanausko spektaklyje susikirto A.Grigaliūnienės ir D.Šembero keliai

Ketvirtadienio vakarą Gytis Ivanauskas pristatė savo naujausią spektaklį „BollyWood“. Spalvinga premjera per šv. Valentino dieną sudomino ne tik šou pasaulio vienišius, bet ir poras, rašo portalas DELFI.lt.

Kartu, smilkalų apsupty ir skambant indiškiems ritmams meilės dieną šventė ir Oksana Zlatkovaitė su mylimuoju Deividu Šemberu. Tame pačame renginyje apsilankė ir futbolininko buvusi žmona Agnė Grigaliūnienė su savo sutuoktiniu.

Pasigrožėti naujausia G. Ivanausko kūryba atvyko ir ištikimi jo bičiuliai – Gabrielė Martirosianaitė su nuolatiniu savo palydovu Valerijumi Gigevičiumi, aktorius Aistis Mickevičius, Šarūnas Kirdeikis, Gediminas Jaunius. Jaunesnio kolegos darbais domėjosi Gražina Baikštytė.

Tame pačiame renginyje apsilankė ir buvusi D. Šembero žmona. Su glėbiu rausvų tulpių rankose ir vyru Simonu, keliomis minutėmis vėluodami, bet spektakliui dar neprasidėjus, atskubėjo Agnė Grigaliūnienė. Gėlėmis apsirūpino ir gera G. Ivanausko draugė, šokėja Justina Žemaitytė.

Svečiams įžengus į Teatro arenos salę, juos pasitiko smilkalų aromatas, padėjęs kurti indiškojo Holivudo nuotaiką.

Be bičiulių iš pramogų pasaulio, salėje netrūko ir visuomenei ne taip gerai pažįstamų G. Ivanausko kūrybos gerbėjų. Laisvos liko vos kelios vietos.

Apie spektaklį

Bolivudo šokiais choreografas susižavėjo dar prieš septynerius metus, kai studijavo Austrijoje. Pakerėtas indų kino filmų šokių kuriama nuotaika, emocija, šokio maniera, netgi naivumu, ėmėsi tai perkelti į Lietuvos teatro sceną. Ši artėjanti premjera – tai aliuzija į Bolivudo filmus, kurie kadaise visus džiugino, kuriuose būdavo daug džiaugsmo, šviesos, spalvų ir šiek tiek liūdesio.

Spektaklio herojai tėtušis ir pikta motinėlė (aktorė Eglė Mikulionytė) išsiųs savo tris mylimas dukras į šiuolaikinį pasaulį ieškoti laimės.

Viską iki smulkmenų apgalvojantis G. Ivanauskas, ir spektaklio premjerai datą parinko neatsitiktinai – tai dar viena proga padėkoti mylimam žmogui. „Bollywood“ – spektaklis apie atsidavimą vienas kitam, apie meilę. Norėčiau, kad žmonės dažniau atsigręžtų vienas į kitą, nepamirštų, o atėję į spektaklį – nuvytų šalin blogas emocijas ir atsiduotų gėriui ir grožiui, visai kaip senuose Bolivudo filmuose“ – sako Gytis Ivanauskas.





NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių