Gimtojoje Kanadoje J. Bieberį nušvilpė futbolo sirgaliai

Popmuzikos žvaigždė Justinas Bieberis buvo nušvilptas per savo pasirodymą per Kanados futbolo taurės rungtynių pertrauką.

Viename Toronto stadionų sekmadienį susirinkusi futbolo sirgalių minia savo nepasitenkinimą 18-mečiu atlikėju išreiškė, vos jo veidas pasirodė didžiuliame ekrane. Minia nenutilo ir kai pranešėjas pristatė atlikėją, ir kai šis atliko populiariausias savo dainas „Boyfriend“ bei „Beauty and a Beat.“

Tačiau savo susierzinimo dėl publikos reakcijos J.Bieberis neparodė.

„Labai Jums ačiū, Kanada, - padėkojo jis. - Myliu jus“.

Šią savaitę ministras pirmininkas Stephenas Harperis J.Bieberiui įteikė Deimantinio jubiliejaus medalį. Didžiulio  dėmesio sulaukė atlikėjo drabužiai. Atsiimti apdovanojimo jis atėjo apsirengęs pilku darbininko kombinezonu, baltais marškinėliais ir tamsia beisbolo kepurėle su nusuktu snapeliu.

Net premjeras užsiminė apie J.Bieberio aprangą svetainėje „Twirtter“."

„Noriu būti teisingas, - rašė S.Harperis sekmadienį. - Aš jam pasakiau, kad taip pat vilkėsiu kombinezoną“.

Kanados futbolo lyga sekmadienį greičiausiai norėjo įsiteikti J.Bieberio gerbėjų paauglių miniai. Iki šiol futbolo aistruoliai kreivai žiūrėdavo ir į kur kas sunkesnio roko atlikėjus, tokius kaip grupė „Nickelback“ ar Lenny Kravitz.

„Suprantate, J-Biebsas netinka futbolui. Kaip netinka ir Carly Rae Jepsen“, - sakė vienas 22-jų metų futbolo aistruolis.

Vos pasirodžiusi 27-erių metų kanadietė C.R.Jepsen sirgalių taip pat buvo sutikta šaltai, tačiau jai pavyko išsikovoti publikos prielankumą, atlikus naujausią savo dainą „This Kiss“ ir užkrečiantį gerai visiems žinomą kūrinį „Call Me Maybe.“


Šiame straipsnyje: Justinas Bieberisnušvilpė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių