Gidonas Šapiro–Bilas nebe vienišas ir jau pasipiršo savo draugei

Grupės “Žas” talismanas Gidonas Šapiro-Bilas atvirai pasakojo apie auksinius skandalingos grupės laikus: “Lipdavome į sceną išgėrę!".

Muzikantai tuomet buvo tokie populiarūs, kad juos, lipančius nuo scenos, pasitikdavo iš laimės net verkiančios merginos.

Tačiau Bilas prisipažino, jog šiandien būdamas kulinarinės laidos “Skonio reikalas“ vedėju turi daugiau gerbėjų, negu tada, kai gerbėjos labiausiai laukdavo Ezopo. O ar vienišiaus etiketę pelniusiam Bilui šiandien rūpi merginų dėmesys?

“Aš esu ne vienišas! Aš turiu draugę Dovilę,”- ilgai nedvejodamas išrėžė Bilas ir pirmą kartą televizijos kameroms atvėrė ne tik savo namų duris, bet ir širdį.

“Ji jaunesnė už mane ir, pasirodo, mes gyvenome tame pačiame mieste, tačiau susitikome tik Vilniuje,”- pasakojo iš Telšių kilęs kulinarinės laidos vedėjas.

Bilas nuoširdžiai dėstė susipažinimo su savo mylimaja detales ir neslėpė, kad jųdviejų santykiai yra labai rimti: “Draugę pristatyti draugams buvo sudėtingiau negu pasipiršiti!”

Kada Bilas planuoja vestuves ir ar žinomo kulinarijos laidos vedėjo namus aplankys gandrai, sužinosite jau šį antradienį 18 val. 45 min. laidoje „Bobų vasara su Asta“.


Šiame straipsnyje: Gidonas Šapirosantykiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

gidonai

gidonai portretas
sveikinu.bukit laimingi.

oje

oje portretas
o tai kiek tam diedukui metu?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių