„GeraiGerai & Miss Sheep“ lauks muzikos namuose

„GeraiGerai & Miss Sheep“ yra bene dažniausiai linksniuojami muzikos naujokai šiemet. Komplimentų elektroniką su vokalu sumaniai derinantiems muzikantams negaili scenos veteranai, o nauji gerbėjai dygsta kaip besmegeniai pasnigus.

Jei taip ir toliau, greit nebeužteks mažų Vilniaus klubų scenų! Kol kas grupė kviečia į koncertą „House of Music“. Čia Dovilė ir Vilius lauks šeštadienį, gruodžio 19-ąją.

Žadama, kad „GeraiGerai & Miss Sheep“ atliks ne tik gerbėjų mokamus mintinai, bet ir naujus kūrinius. Jų bus keletas. Dar viena naujiena – solinė dueto nario Viliaus, arba GeraiGerai, programa. Tiesa, atlikėjas nesiruošia pradėti solinės karjeros – tai bus tik vakaro paįvairinimas.

„Per 20 minučių nuskambės daugiau elektronikos ir improvizacijų, mažiau gyvo vokalo. Pagrosiu savo pirmuosius remiksus: „Happyendless“ dainai „Sweet sweet super sweet“ bei Tiesto kompozicijai „Knock you out“. Tai - konkursinis remiksas, kurį labai noriu pristatyti klausytojams. Po šių kūrinių seks asmeninė kūryba – „Gogo Deeper" ir „On the Hedge", o viską vainikuos mano nauja daina „Television", kurios metu teks ir pačiam padainuoti“, – pasakoja jis.

Koncerto metu vokalistei Dovilei ir už muziką atsakingam Viliui talkins ir du kviestiniai muzikantai. „GeraiGerai & Miss Sheep“ scenoje turėtų pasirodyti apie 23 val. Įėjimas su skrajute kainuos 10 Lt, kitiems – 20 Lt. Po koncerto pasirodys didžėjai Walkman ir Karl Noregs.





NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių