Genutė Žalienė: „Bučiuotis ir šokti diskotekose yra privaloma“

Virš Rotušės aikštėje esančio „Steakhouse“ restorano įsikūręs žvaigždžių baras „Villa Latina“, šį penktadienį kvies į dar vienos garsenybės DJ pasirodymą. Šį kartą už pulto stos neseniai iš Italijos grįžusi stilistė bei mados žurnalistė Genutė Žalienė.

Pernai portalo „Posh“ seksualiausia Lietuvos moterimi išrinkta vieno vakaro didžėja  dar yra žinoma ir kaip ,,Olialia pupyčių“ dizainerė.

Kokteilių bare, Didžiojoje g. 28, III aukšte, kiekvieną penktadienį savo mylimiausią muziką pristato ir įvairiausio plauko žvaigždės. Kol kas tik moterišką Agnės Jagelavičiūtės, Alinos Orlovos ir Eglės Mickevičienės didžėjų kolektyvą šį kartą papildys kažkada laidoje „Lalaila“ išgarsėjusi Genutė Žalienė.

Paklausta apie būsimą šou, Genutė, kaip visada, buvo nekukliai atvira: „Apie muziką aš nieko nenutuokiu, apie didžėjavimą tuo labiau. Bet turiu savo nuomonę, kad gera muzika - ta, per kurią norisi dalintis meile. Jau geriau degtinės nelakti, bet bučiuotis ir šokti diskotekose yra privaloma,” - sako asmeninio blogo apie madą ir stilių rašytoja.

Kartais Genutė Žalienė mėgsta įžiebti ugnį, tarkim viename interviu ji įkando savamoksliui Mantui Petruškevičiui: „Stilistu pasivadinti gali kiekvienas, Lietuvoje nėra jokių studijų būtent stilistams, todėl bet kuris, šiek tiek pasidomėjęs mada, jau gali rėkti, kad jis yra stilistas. Aš, kitaip, nei šie žmonės, esu diplomuota kostiumo dizainerė."

Įėjimas nemokamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių