„Gelbėtojas“ D.Hasselhoffas dėkoja savo dukrai, kad nufilmavo jį girtą

JAV aktorius Davidas Hasselhoffas jaučiasi dėkingas savo dukrai, kuri 2007 metais jį nufilmavo beviltiškai girtą - žvaigždė teigia, kad šis liūdnai pagarsėjęs vaizdo įrašas paskatino jį praregėti ir pripažinti savo nepriklausomybę nuo alkoholio.

Televizijos serialo "Gelbėtojai" (Baywatch) žvaigždė atsidūrė žiniasklaidos dėmesio centre, kai internete buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame D.Hasselhofas matomas gulintis girtas ant grindų viešbučio kambaryje Las Vegase ir mėginantis valgyti mėsainį.

Šį vaizdą nufilmavusi jo paauglė dukra Taylor Ann (Teilor En) tuo metu nuolat kartojo: "Pasakyk man, kad liausiesi."

D.Hasselhoffas pripažino daugelį metų buvęs priklausomas nuo alkoholio ir visiškai nebekontroliavęs savo gyvenimo, kol kompromituojantis vaizdo įrašas jo asmeninę kovą pavertė vieša.

Tačiau aktorius nepyksta dėl milžiniško populiarumo sulaukusio "vaizdelio" ir laiko jį ženklu iš aukščiau.

Jis sakė žurnalui "People": "Nors dirbau, buvau visiškai, absoliučiai nevaldomas traukinys, kuris nieko negali kontroliuoti. Dėl šio įrašo suvokiau, jog tai yra problema ir kad turiu ją spręsti."

"Kai sužinojau apie šį įrašą, mane užplūdo nuostabus ramybės pojūtis. Dievas iš tikrųjų sakė: "Laikas sustoti." Žinau, kodėl Taylor taip pasielgė - ji bijojo manęs. Sakiau, jog išties šaunu, kad mano dukra (pakankamai) mane myli, kad pasakytų: "Tėti, štai kaip tu atrodai. Mes išsigandę." Taškas", - pridūrė aktorius.

Nuo praeitų metų D.Hasselhoffas triskart buvo atsidūręs ligoninėje - kaip pranešama, dėl apsinuodijimo alkoholiu. Jis pripažįsta kasdien kovojantis, kad išliktų blaivus, nors ne kartą jo pastangos buvo nesėkmingos.

Tačiau 58 žvaigždė tvirtina tebesistengiantis.

"Svarbi kiekviena diena, ir aš didžiuojuosi šia diena. Atrodo, norėtųsi linksmintis kaip visiems kitiems, tačiau kiekvieną kartą atsiduriu kurorte "Cedars-Sinai" (ligoninėje Los Andžele)... Tačiau po poros dienų atsigaunu ir vėl sėdu ant savo arklio, - pasakojo D.Hasselhoffas. - Svarbu ne tai, kad pralaimi - svarbu, kaip greitai atsikeli. Hasselhoffai neišsisukinėja. Mes sakome: "Prašom dar!"


Šiame straipsnyje: Davidas Hasselhofasalkoholikas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių