G.Baikštytė purtosi gražiausios aktorės titulo ir neria į politiką

Legendiniais vadinami rusų kino filmai, kuriuose visu grožiu spindėjo lietuvė Gražina Baikštytė - jau istorija. Tačiau pastaruoju metu net ir tuos archyvinius kadrus išvysti televizijoje kur kas lengviau nei pačią aktorę.

Nors Gražina Baikštytė gyvena Vilniuje ir, jeigu tik norėtų, kone kiekvieną savaitę dalyvautų įvairiuose vadinamojo elito vakarėliuose, maudytųsi dėmesio jūroje bei dalintų interviu, jos pasirodymai  viešumoje - itin reti. Moteris prisipažįsta tiesiog nebegalinti taikstytis su tuo, kad  lietuvius domina tik dvi jos gyvenimo temos. Viena iš jų - grožis.

„Prieš dvejus metus sau pasižadėjau, jog apie kažkokius paslaptingus grožio receptus ar paslaptis nebeduosiu interviu. Tačiau šiomis temomis besidomintys žurnalistai man skambina iki šiol ir netgi labai nustemba, kai pasakau, jog apie tai  nekalbėsiu“, - LNK laidai „Gyvenimas pagal moteris“  pasakojo Gražina Baikštytė. 

Antrasis Gražinos Baikštytės gyvenimo košmaras - nuolatiniai klausimai krizę ir bedarbystę. Prieš pora metų vienoje laidoje nuskambėjusi istorija, kurioje pasakota, kad legendinė lietuvių aktorė ilgėdamasi šlovingos praeities dienas stumia sostinės daugiabutyje, buvo sutikta itin audringai. Gražina dar ilgai sulaukdavo užuojautų. O visai nereikšmingos jos buties detalės ar netvarkingos laiptinės vaizdai virto sensacijomis. Tačiau laidai „Gyvenimas pagal moteris“ G.Baikštytė patvirtino, jog jos skurdo ir bado istorija - didelis muilo burbulas ir kad vadinamasis sunkmetis jos gyvenime baigėsi beveik prieš gerą dešimtmetį. 

Dabar legendinės kino aktorės kasdienybėje - daugybė naujų įvykių, apie kuriuos viešai iki šiol ji niekada nekalbėjo... Taigi kaip, sulaukus 50-ties, pakeisti profesiją ir pradėti visiškai naują gyvenimą? Kaip vaduotis iš bedarbystės liūno? Ir ar tiesa, kad  G.Baikštytė dabar visa galva pasinėrusi į politiką ir organizuoja priešlaikinius Seimo rinkimus?

Antradienį 20. 30 laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ nuskambėsiantys G.Baikštytės patarimai bus naudingi visiems.


Šiame straipsnyje: gražina baikštytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių