„Gatvės šokiai 3D“ taps trilogija

Prieš porą metų kvapą gniaužiančia akrobatine šokių choreografija žiūrovus stebinę „Gatvės šokiai 3D“ šiemet į didžiuosius kino ekranus sugrįžo su antrąja filmo dalimi – „Gatvės šokiai 2“. Filmas dar rodomas visuose kino teatruose (Lietuvoje taip pat), o jau pranešama, kad planuojama ir trečioji dalis.

Abi filmo dalis kūrusi kino studija „Vertigo Films“ trečiojoje ketina daugiau dėmesio skirti jauniesiems šokėjams, todėl į planuojamo filmo aktorių atranką pakvietė ryškiausius jaunuosius britų talentus – keturiolikmetį Theo Stevenson ir dvylikametį Akai Osei-Mansfield.

A. Osei-Mansfield „Gatvės šokių“ gerbėjams jau pažįstamas iš abiejų juostos dalių, nes filme jis vaidina Jaunėlį. O Th. Stevensonas daugeliui matytas kriminalinėje komedijoje „Reikalai Briugėje“. 

Žadama, kad „Streetdance Junrior“ bus uždeganti ir linksma istorija apie šokius, meilę ir draugystės galią. Energingasis Ethanas ir drovus moksliukas Jadenas, kuris niekam nedrįsta prisipažinti, kad didžiausia jo aistra yra šokiai, todėl šoka, tik kai niekas nemato, suvienija savo jėgas, kad išsaugotų  mėgstamą jaunimo klubą nuo gręsiančio uždarymo. Šis tikslas abiems vaikinukams taps ne tik sunkiu išbandymu, bet ir visiškai pakeis jų gyvenimą...

Pranešama, kad „Steetdance Junrior“ filmavimai turėtų prasidėti jau kitą mėnesį.


Šiame straipsnyje: filmaskinasgatvės šokiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių