„ Gatvės šokiai 2“ jau pateko lietuvišką muzikos vadovėlį

Prieš porą metų pilnas žiūrovų sales net vėlyviausiuose kino seansuose rinkę ir kvapą gniaužiančia akrobatine šokių choreografija žiūrovus stebinę „Gatvės šokiai 3D“ netrukus sugrįš į didžiuosius kino teatrus dar aistringesni ir įspūdingesni antrojoje filmo dalyje „Gatvės šokiai 2“. Nors filmo premjeros Lietuvos kino teatruose dar teks palaukti iki balandžio mėnesio pabaigos, tačiau filmas jau dabar sulaukia dėmesio.

Į filmo platintojus Lietuvoje „Incognito Films“ kreipėsi vadovėlių leidėjas „Šviesa“ ir paprašė leidimo įtraukti filmą „Gatvės šokiai 2“ į šiuo metu  rengiamą R. Malikėnienės VII klasės muzikos vadovėlį „Muzika“. Filmo platintojai mielai sutiko, todėl nuo šiol šis šokių filmas bus įtrauktas į 7 klasės mokinių muzikos mokymo programą.

Naujajame vadovėlyje septintokai ras užduotį peržiūrėti vieną vaidybinį ir vieną muzikinį filmą ir palyginti jų garso takelius. Vienas muzikinių filmų ir bus nuo balandžio 27 d. Lietuvos kino teatruose debiutuosiantis „Gatvės šokiai 2“.

Po stulbinančios pirmosios filmo dalies sėkmės, kino studija „Vertigo Films“ vėl kreipėsi į pirmosios dalies režisierius Dania Pasquini ir Max'ą Giwa su pasiūlymu kurti naują istoriją. Publikos numylėtiniai į filmavimo aikštelę pakliuvę tiesiai nuo „Britain's Got Talent“ nugalėtojų pakylos – „Diversity“, „Flawless“ ir merginų širdžių ėdikas George'as Sampsonas, jau pirmoje dalyje įrodė, ką sugeba, tačiau šįkart jie nusiteikę dar rimčiau! Profesionalių šokėjų komandą jau pažįstamą iš pirmosios dalies papildė ir žavi naujokė – egzotiška hip hopo ir gatvės šokių žvaigždė Sofia Boutella, tapusi firmos „Nike“ veidu ir mylimiausia Pop Karaliaus Michaelo Jacksono šokėja!

Uždeganti gatvės ir Lotynų Amerikos šokių samplaika, meistriški šokėjai, dėka įspūdingų 3D technologijų, rodos, trypiantis čia pat – priekinėje eilėje, kraują kaitinantys iššūkiai, romantiška meilės istorija ir kėdėje nustygti neleisiantis muzikinis garso takelis – 3D ir įprastuose Lietuvos kino teatruose jau nuo balandžio 27 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių