Gatvėje atrastas magijos pasaulis

Nedidelį, profesionalia magija užsiimančių žmonių, ratą papildė jaunas ir perspektyvus panevėžietis Tomas Šimkus. Vaikinas magijos pasauliu domisi dar nuo vaikystės, o  pirmuosius fokusus išbandė dar paauglystėje savo gimtojo miesto gatvėse.

Šiandien Tomas savo fokusus rodo ne tik gatvėje sutiktiems praeiviams, bet ir ypatingų pramogų išsiilgusiai publikai privačiuose pasirodymuose. Vaikinui tai daugiau nei darbas, daugiau nei profesija.

„Iliuzijos meno mokytojo neturėjau, todėl teko viską teko išmokti pačiam. Mano scena buvo gatvė. Nors mano karjeros pradžioje Panevėžys nebuvo itin draugiška vieta, tačiau ji davė daug gerų pamokų man kaip atlikėjui. Jame atradau savo stilių ir tai ką aš noriu daryti - sukurti magišką momentą. Noriu tuo užsiimti savo gyvenimą“, - sakė naujoji magijos žvaigždė.

Neseniai Tomo Šimkaus gebėjimais turėjo progos įsitikinti Lietuvos popscenos žvaigždės ir kiti Nidos festivalio dalyviai bei organizatoriai. Festivalio užkulisiuose, tarsi neatrastoje „gatvėje“ žvaigždes stebinęs Tomas sulaukė neabejotino pasisekimo, nors parodė vos keletą triukų iš savo didžiulio fokusų arsenalo.

„Nesitikėjau tokio šilto bendravimo su žinomais žmonėmis. Dar labiau nesitikėjau ttokios reakcijos po mano triukų. Labai šauniai praleidau laiką ir panašu, kad ir kitiems šiek tiek padėjau pralinksmėti“, - kuklinosi magijos talentas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių