Garsusis reperis Will.I.Am savo naują dainą įrašinėjo Luvre

„Grammy“ laureatas amerikiečių atlikėjas Will. I. Am neseniai pateko į Paryžiaus Luvro muziejų antrą valandą ryto, kad galėtų įrašyti savo dainos „Smile Mona Lisa“ fragmentą prie garsiojo Leonardo da Vinci paveikslo.

„Ta daina mane jaudina, nes didelę jos dalį įrašiau pačiame Luvre, šalia Monos Lisos paveikslo“, trečiadienį žurnalistams sakė grupės „Black Eyed Peas“ lyderis pridurdamas, kad ši daina pasirodys jo naujausiame soliniame albume.

Dainininkas žurnalistams tai pat atskleidė, kad, jeigu nebūtų patekęs į muzikos pasaulį, jis būtų norėjęs tapti mokslininku.

„Žaviuosi kvantine fizika. Dėl šios priežasties rugsėjį grįžtu krimsti kompiuterinių mokslų“, - sakė jis.

Will. I. Am paragino jaunimą naujų galimybių ieškoti moderniosiose technologijose.

„Jeigu gyvenate gete ir tikrai norite pakeisti ne tik savo gyvenimą ir savo šeimos gyvenimą, bet geto gyvenimą, padarykite savo getą geru rajonu, eikite mokytis tiksliųjų mokslų, pabandykite tapti tokiais kaip Markas Zuckerbergas, Billas Gatesas  ir Steve'as Jobsas“, - sakė jis.

„Jūs pakeisite ne tik savo šeimą, savo rajoną, jūs pakeisite savo visą miestą. Muzika yra gerai, sportas yra gerai, bet tie vyrukai iš Silicio slėnio ir tie, kurie daro “Twitter„ ir “Facebook„, - jie keičia pasaulį“, - pridūrė atlikėjas.


Šiame straipsnyje: Will. I. AmreperisLuvrasdaina

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių