Garsus operos solistas prisipažino apie bendravimą su dvasiomis

Pasaulinio garso operos žvaigždė ukrainietis Anrejus Beschastny LNK laidai pirmą kartą prasitars apie nepaprastus savo regėjimus ir mistinius atsitikimus operos scenoje.

„Niekam nepasakojau apie  savo regėjimus, turbūt maniau, kad apšauks bepročiu, alkoholiku ar narkomanu. Pirmą kartą tai atsitiko prieš keletą sename dvare, Čekijoje. Buvo vėlus vakaras, rūkiau, aplinkui tik rožės ir žvaigždės  – tiesiog  rojus žemėje. Staiga pamačiau - prie įėjimo stovi jauna graži moteris kaštoninėmis garbanomis, įliemenuota suknele iki žemės. Aplinkui - nei gyvos dvasios. Apstulbau, nežinojau ko tvertis. Kviestis pagalbos?  Pagalvotų, kad išprotėjau”,-  šį antradienio vakarą 19.55 val. LNK laidai pasakos operos grandas. Tik vėliau vyriškis iš vietinių sužinojo, kad šiame dvare dar 19 a. pasikorė jauna mergina.

Regėjimai nesiliovė ir Lietuvoje, čia atvykus ir apsigyvenus būsimos žmonos bute. Ir tik vėliau paaiškėjo, kad jis regėjo šiame bute mirusius žmonės. Matyta moteris pasirodė beesanti jo žmonos močiutė. „Mačiau ją vilkinčią chalatu, įžiūrėjau netgi medžiagos struktūrą ir papasakojau savo žmonai. Raminta (Raminta Vaicekauskaitė – Muzikinio teatro solistė aut. past.) patvirtino, jog močiutė turėjo tokį chalatą. O už močiutės stovėjo mano brolis, kurio niekada šiame bute nebuvo. Beje, ir močiutės niekada nebuvau matęs,- pasakojo A.Beschastny.

Dar vienas fatališkas nutikimas įvyko prieš kelis dešimtmečius Čekijos nacionalinės  operos scenoje, kurioje pačiam Mocartui dalyvaujant pirmą kartą buvo pastatyta viena iš operų. Tai, kas nutiko dainuojant Andrejui Beschastny– unikalu. Pirmą kartą Čekijos operos istorijoje  spektaklio finalinėje scenoje dingo šviesa. Tūkstančiai žiūrovų finalinio akordo laukė ištisą valandą. Matyt, neveltui, nes tai turėjo būti atsisveikinimo spektaklis. Vėliau operos dirigentas atlikėjui pasakė, jog čia tikriausiai Mocarto dvasia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

A4

A4 portretas
Štai ir pavyzdys-žmogus iš anapus,gyvenantis tarp mūsų.Tik jis pats to nesupranta ir negali paaiškint.

to A4

to A4 portretas
mesk klijus uostyt
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių