Garsūs muzikantai įvertino atnaujintą desertų meniu

Naujieji didžiausio restoranų tinklo „Čili” saldėsiai sudomino žinomus muzikantus.

Vėlyvą vasario vakarą, po filmavimų susirinkę į degustaciją Vilniuje, Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis ir Stano pirmieji išbandė ir įvertino naujus desertus bei gaivius vaisinius kokteilius. Ar vyrai nesibaimina kalorijų gausos ir papildomų kilogramų?

„Šie desertai yra lengvi ir labai gardūs, todėl kol kas mums neverta sukti galvos dėl kalorijų. Išsilakstome scenoje, tad saldėsiai padeda susigrąžinti prarastas jėgas. Man asmeniškai „čilinimas“ su gardžiu pyragu daug malonesnis, nei su alkoholiniu gėrimu. O šalia esanti gera draugų kompanija skatina naujas mintis ir idėjas“, – pasakojo M. Jampolskis, pats žiemą draugei dovanojantis ne gėlių, kurios greit nuleipsta, o gardaus pyrago.

„Čili picoje“ nuo šiol – sūrio pyragas, sluoksniuotas desertas su morengais ir maskarponės kremu, karštas šokoladas su migdolais, ledais arba plakta grietinėle. Apsalusią širdį atgaivinti padės šešių rūšių vaisių kokteiliai. „Čili kaime“ bus galima paragauti naujojo medaus torto, tradicinio aguonų pyrago ir ypatingo sluoksniuoto varškės deserto. „Čili Kinija“ siūlys paskanauti ne tik pamėgtų „karštų“ ledų, bet ir trapių sezaminių laivelių, slyvų su karšta plutele bei traškių blynelių su juodųjų serbentų padažu.

„Mūsų klientų pageidavimu naujajame desertų meniu atsirado daug lengvų, mažų saldėsių. Sočiai pavalgę restoranų svečiai dažnai pageidauja vaišes užbaigti būtent tokiu desertu, tad į meniu įtraukėme daugiau vaisinių, lengvų varškės kremo desertų ir gaivių kokteilių. Populiariausią „Mojito“ papildys juodųjų serbentų skonis“, – naujienas pristatė „Čili Holdings“ atstovė Asta Čepienė.

Grupės „Čilinam“ nariai ne tik mėgsta smaližiauti, bet kartais ir patys pasisukinėja virtuvėje. Pernai „Čili pica“ restorane Vilniuje surengę įspūdingą pirmąjį savo koncertą muzikantai spėjo pademonstruoti ir savo kulinarinius sugebėjimus. Trijulė, pasidabinusi prijuostėmis, vakaro svečiams pagamino ir iškepė savo firminę picą „Čilinam“.


Šiame straipsnyje: ČilinamČiliČili pica

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių