Garsiausią Lietuvos didžėją įkvėpė gražuolė Miss Nine

„Su jumis Emma“ – išskirtinėje elektroninei muzikai ir jos kūrėjams bei leidėjams skirtoje laidoje su klausytojais sveikinasi garsiausia didžėja Lietuvoje Emma. Ji plokšteles suko drauge su tokiais visame pasaulyje žinomais didžėjais kaip Tiesto, Andy Duguidas, Michaelas Woodsas ir daugelis kitų.

Tiesa, pirmoji ir didžiausia merginos įkvėpėja – „Power Hit Radio“ dešimtojo gimtadienio žvaigždė Miss Nine. „Vos tik išvydusi ją grojant supratau – ir merginos gali būti profesionaliomis DJ!“ – prisipažįsta Emma.

„Iš Olandijos kilusi Miss Nine pirmąjį savo pasirodymą Lietuvoje surengė dar senajame Kauno „Exit“ klube. Iki tol tiesiog mėgau lankytis klubuose, tačiau merginų didžėjų atžvilgiu buvau skeptiška. Išvydus prie pulto Miss Nine neliko abejonių, ji mane įtikino“, – prisimena Emma.

Radijo didžėjai ne kartą teko bendrauti su pasaulinio garso žvaigžde, gražiausia pasaulyje didžėja tituluojama, mados pasaulyje dievinama moterimi: „Miss Nine labai šilta, paprasta asmenybė. Ji nestovi vietoje, yra talentinga, turi puikią išvaizdą. Man patinka jos muzika.“


Šiame straipsnyje: muzikaMiss Nineradijas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių