Garsi aktorė N. Campbell patvirtino susilaukusi sūnaus Caspiano

Aktorė Neve Campbell pagaliau prabilo apie savo pirmojo vaiko gimimą ir sakė, kad nenorėjo duoti jam vardo, kol jis dar buvo negimęs.

„Klyksmo“  žvaigždė, kuriai - 39-eri, anksčiau šiais metais paskelbė, kad laukiasi savo partnerio, aktoriaus J.J.Feildo vaiko, bet apie vasarą įvykusį gimdymą nieko nekalbėjo.

Rugpjūčio mėnesį N.Campbell ir J.J.Feildas buvo nufotografuoti paplūdimyje žaidžiantys su kūdikiu, tad pasklido gandai, kad ji tapo mama. Dabar aktorė pagaliau patvirtino, kad turi penkių mėnesių amžiaus sūnų.

Be to, ji prisipažino, kad jai buvo sunku išrinkti berniukui vardą, nes ji norėjusi unikalaus.

JAV pokalbių laidai „The Talk“ ji pasakojo: „Man patinka turėti unikalų vardą - tai (mano mamos) mergautinė pavardė, Neve, - nedaug žmonių tokį turi. Puiku turėti kažką ypatinga ir skirtinga, tad norėjau panašaus mūsų sūnui ... Pervertėme daugybę knygų ir ... nusprendėme, kad palauksime, sutiksime, pamatysime jį ir tada nuspręsime“.

Pora buvo išrinkusi penkis variantus, bet pamačiusi savo naujagimį apsisprendė iškart. „Kai jis gimė, supratome, kad galime prisiminti tik vieną (vardą) ir tai buvo Caspianas (Kaspianas), tad pasirodė, kad jis tinka“, - sakė aktorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių