Garsenybės įsitraukė į ieškomo dainininko paieškas dėl 500 litų

Skandalingiausio infošou Lietuvoje „Be komentarų“ komanda paskelbė tado Lukoševičiaus medžioklę. Taip televizija vykdo teismo sprendimą suimti buvusį pop grupės „Neo“ narį Tadą Lukoševičių, kaltinamą apgaule iš keturių asmenų išviliojus 400 tūkst. litų. Specialieji laidos korespondentai nusprendė išsiaiškinti, ką apie paslaptingą Tado dingimą žino Lietuvos elito atstovai.

„O kas čia toks? Aš nepažįstu šito vaikino, pirmą kartą matau. O ką jis padarė?“ – sakys žvelgdama į buvusios grupės „Neo“ dainininko, kuriam išduotas arešto orderis, nuotrauką buvusi populiaraus TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ dalyvė Veronika Gordijevskaja.

Ji įsitikinusi – premija – 500 litų, kurią paskyrė verslininkas Giedrius Ambrazevičius už dainininko suradimą, yra menka, todėl net neapsimoka ieškoti besislapstančio Tado. Priešingos nuomonės laikysis choreografas, šokėjas Šarūnas Kirdeikis. Pasak šokėjo, jis labai norėtų gauti verslininko, kuriam T. Lukoševičius skolingas šimtus tūkstančių, pažadėtą atlygį.

„Žinau, kad šis vaikinas yra ieškomas policijos ir kad už jo suradimą paskirta premija. Kol kas aš jo tikrai niekur nemačiau, bet labai norėčiau gauti tuos 500 litų, todėl prižadu jo aktyviai ieškoti!“ – sako šypsodamasis Š. Kirdeikis. Kaip Šarūnas leisis į Tado paieškas?

Kiek T. Lukoševičiaus kolegų atpažino garsų policijos ieškomą dainininką? Kurios garsenybės įsitraukė į žvaigždės medžioklę? Visi atsakymai sensacingiausių žinių laidoje „Be komentarų“ – šį ketvirtadienį 20.30 val. tik per TV3.


Šiame straipsnyje: Tadas LukoševičiusTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių