Garbaus amžiaus damos šepečiais ir keptuvėmis daužėsi dėl antklodės

Jeigu nuo meilės iki neapykantos tik vienas žingsnis, tai nuo draugystės iki šio jausmo atstumas dar trumpesnis.

Kelis dešimtečius ne tik kaimynėmis, bet ir geriausiomis draugėmis buvusios Renata ir Juzefa, dabar kimba viena kitai į plaukus. Ir kimba taip, kad, kaip kokie indėnai nukautų priešų skalpus, taip jos demonstruoja į polietileninius maišelius įdėtas išrautų plaukų sruogas. Ir dėl ko? Tai išsiaiškinti LNK laidos „24 valandos“ kūrybinė grupė ir nuvyko į Lentvario miestelį, kur minėtos ponios gyvena.

Paaiškėjo, kad priežastis, dėl kurios garbaus amžiaus damos ne tik žodžiais, bet ir kumščiais santykius aiškinasi, daugiau negu absurdiška. Neva prieš keliolika metų Regina iš Juzefos pasiskolino antklodę, liaudyje dar kaldra vadinamą, ir iki šiol neatiduoda. Ir dėl šios pūkinės antklodės moterys taip susipyko, kad net nacionaline nesantaika pakvipo. Bet ir čia  paradoksas. Juzefa Reginai prikaišioja jos lenkiškas šaknis, nors ir pati su akcentu kalba.

Gerų norų vedina „24 valandų“ komanda surengė kaimynių akistatą. Netrukus paaiškėjo, kad tai buvo didelė klaida. Na, ar bent jau bokso pirštinėmis pašnekoves reikėjo prieš pokalbį aprūpinti. Trumpai prisiminusios, kuri kada iš Lentvario kilimų fabriko siūlus vogė, netrukus moterys čiupo kuri šepetį, kuri puodą su ilga rankena, na, ir prasidėjo kovos be taisyklių. Vargšei žurnalistei, bandžiusiai buvusias geriausias drauges išskirti, irgi vos nekliuvo, tačiau taip dar nebuvo, kad laidos kūrėjai nepabandytų aršiausių priešų sutaikyti.

Ar pavyko tai padaryti, sužinosime trečiadienį, laidoje „24 valandos“ 17.45 per LNK.


Šiame straipsnyje: peštynėsLNK

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių