G. Spanic gyvenimo drama: pykčiai su seserimi ir bandymas nunuodyti

Gabriela Spanic, telenovelių superžvaigždė, kurią dievina visas pasaulis, sugrįžta į Lietuvą!  Seksualiąją aktorę galėsite išvysti BTV eteryje, seriale  „Pasiklydusi širdis“.

Jame išvysite kaip Alma (Gabriela Spanic) kovoja su dviem savo sielos pusėmis. Viena jų - mylinti, tačiau nemokanti to išreikšti, o kita – nuolat norinti kerštauti, nes buvo nuskriausta...

Įdomiausia, kad panašios dramos, kurias matysime BTV ekrane, persekiojo garsiąją aktorę ir realiame gyvenime. Žvaigždė jau kurį laiką yra labai susipykusi su savo seserimi dvyne Daniela. O žinia apie tai, kad ją bandė nunuodyti jos asmeninė asistentė šokiravo visą Venesuelą.  Moteris, dirbusi G.Spanic asmenine asistente, pamažu nuodijo ir ją, ir visą jos šeimą.

Telenovelių superžvaigždės asistentė ne tik dirbo moteriai, bet kartu su ja  ir gyveno. Netikėtai visa Gabrielos šeima pradėjo labai blogai jaustis. Juos nuolat pykindavo bei trūkdavo jėgų. Asistentei išvykus atostogauti, Gabrielos Spanic šeima iš gydytojo sužinojo savo blogos savijautos priežastį. Kalti nuodai, kiekvieną dieną patenkantys į organizmą su maistu. Sulaikytos asistentės kambaryje rasti jų flakonai. Nustatyta ir  pagrindinė nusikaltimo priežastis – moteriškas pavydas!

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių